• 1
    net bir hatayla gol yiyen kalecilerin aynı maç içerisinde yediği gollerden daha fazlasını kurtarması olayı.

    2 aralık 2017 bjk gs maçıyla birlikte çok popüler olmuş bir söz. bence muslera gibi şimdiden çok açık bir şekilde bu kulübün efsanelerinden biridir diyebileceğimiz biri için böyle bir savunma yapmak gereksiz. hata yapar, yapabilir, gün gelir yediğinden fazlasını da kurtaramaz, hiç sorun değil. ben oldum deyip çalışmayı bırakmamalı, azmini, hırsını, mücadelesini her daim göstermeli saha içerisinde; açıkçası bu bana yeter.

    konuya muslera özelinde bakmazsak beni çok rahatsız eden bir sözdür ayrıca.
  • 2
    kaleciler yalnız adamdır. 40 tane kurtarırsın kahraman olursun sonra bir saçmalarsın hepsi boşa gider. kalecilerin kaderi bu. bir futbolcu bu durumu kaldıramayacaksa kalecilik yapmayacak. yapıyorsa da bu duruma düşmeyi hesaba katmış olur.

    muslera zaten tartışılmaya başladığı şu dönemde 2.12.2017 bjk-gs maçında yaptığı kritik hatayla pamuk ipliğine bağlı olan maçı rakibe vermiş oldu. sonra 3-4 tane kurtarsa ne olur ki. ilk yarıda ilk saniyelerdeki pozisyon hariç kalemizde pozisyon vermedik. muslera 2. yarının hemen başında o hatayı yapmasa maç 0-0'a doğru gidecekti muhtemelen. golden sonra gelen 25 dakikalık bjk baskısı maçın genelinde varmış gibi lanse ediliyor ama öyle değil. top her ne kadar bjk'da kalsa da pozisyon açısından bayağı denk bir maçtı. hatta bizimkiler daha netti.

    yani öyle gelmiş öyle gidiyordu ki muslera o hatayı yapınca fişimiz çekilmiş oldu. burada takımın genelini de suçlayabiliriz. yani maç 1-0 oldu diye götü başı dağıtmanın anlamı da yok tabi. ama işte domino etkisi. muslera ilk parçayı yıktıktan sonra gerisi geldi. domino parçalarından ilk taşı yıkana kalır ihale genelde.

    benden söylemesi kalan 3 maçta carrasso oynamalı. zaten 3 maçta da ağır favori biziz. muslera'ya bir mesaj vermek şart artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın