ismail kartal denilen adam 12+2 olabilir demiş. hayırdır biz aylardır artsın diye bi yerimizi yırtarken açıklama yapan yoktu, şimdi kadrolarınız 20 yabancıya çıkınca basına açıklama yapasınız mı geldi?
bir de şu 23 yaş altı yabancı oyuncu almayı “başkalarına oyuncu yetiştiriyoruz” şeklinde yorumlamak nasıl bir saçmalık ya. okan buruk da aynısı söylüyor. abi genç yabancı alıp 2 yıl oynatıp parlatınca 5-10 katına satıyorsun zaten. kime oyuncu yetiştirmiş oluyorsun böyle olunca? bu ne saçma bir düşünce ya.
boey alıyorsun 30 milyona satıyorsun işte düzgünce işlersen.
oulai alıyorsun 30 milyona satıyorsun. ne anlatıyorsunuz ya başka ülkelere topçu yetiştiriyoruz falan? kendi ekonomine oyuncu yetiştiriyorsun.
bu saatten sonra bu kuralı değiştiren liyakatsiz bir dönektir. duruşu yoktur. transfer sezonu açılalı çok oldu, geçen seneden belliydi bu kural. galatasaray dahil kim hazırlığını buna göre yapmadıysa cezasını çekecek. ki bu kurala göre en rahat biziz, en az yabancı bizde. bu saatten sonra kuralın değişmesi en çok fener’e yarar. yönetim duruş göstersin ve kural değişikliğine karşı çıksın bi zahmet. transfer sezonunun başında kamuoyu oluşturduk değiştirmek istedik, kabul etmediler. bitti abi, olmaz dediler ve konu orda kapandı.