2
nusret'e gitmedim. imkanım da olsa gideni sksinler. yalnız eminim ben gitsem bi 20 yerdim. sosyete mekan en abartısından, yarım lokma 1 porsiyondur zati.
beylikdüzü'nden bildirdim.
edit: biri favladı. gidersem skecek belli ki:(
4
aslında 16 senedir galatasaray'ın yenemediğine vurgu yapıyorlar...yemeyin gassaraylılar yemeyin...bu volkan'ın olduğu hiç bir işte hayır yoktur, yemeyin.
5
et döner genellikle 90-120 gram arasında oluyor benim bildiğim 16 porsiyon et döner 1,5 kilo falan yapıyor en az boyu ve kilosuna göre zorlama bile olsa yemesi mümkün işin garibi nus-ret'in 16 seneye vurgu yapması bu kadar mı fenerbahçelisin? madem öyle o zaman herkese yönelik bir hizmet verme olmaz be abi.
7
harbiden dönerci volkana çaktırmadan hareket çekiyor gibi geldi bana da.
10
başlık adı aslında yanlış bir bilgi içeriyor, gidip espriyi gerçek sananlar olmuş aman diyim. ayrıca bunu büyütmeye gerekte yoktur. nusret mekana gelen bütün takımların futbolcularıyla, teknik adamlarıyla fotoğraf çekinip altına kendince ufak espriler yapıyor. he diyip geçmek en iyisi.