resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Verona
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 5002
    2023-2024 sezonunda aralık-mayıs arası en iyi performans gösteren oyuncumuz bence açık ara kendisiydi. hemen hemen her maç mükemmele yakın hatta dünyanın en iyi savunmacısı gibi oynamıştı. bu yüzden sakatlıklar sonrası davinson ve abdülkerim kendi arasında rekabet etmiş, nelsson'dan formayı kapamamışlardı.

    ancak, geriden oyun kurma ve agresif baskı konularında çok iyi olmadığı için formsuzken hiç çekilmiyordu ve yeni sezona da hep formsuz başlıyordu. üstüne forma bulamadığında takımda negatif enerji yayması, ki okan hocanın futbolcularında muhtemelen en sevmediği şey budur, galatasaray'daki hikayesinin kötü ilerlemesine sebep oldu.
  • 5004
    " yabancı futbolcu eğer değerini bulduysa ve ikamesi hazırsa satılabilir." görüşünün baş kahramanı olabilecek futbolcu.

    neden yabancı futbolcu? çünkü ikamesi daha kolay bulunabiliyor ve türk futbolcu gibi fahiş fiyatlar istenmiyor.
    neden ikamesi hazırsa? bunun için yakın tarihimize bakmamız yeterli. tarihimiz yerini dolduramadığımız futbolcular yüzünden yaşadığımız sıkıntılar dolu.
  • 5007
    yerine berkan ve kerem demirbay hatta oynadığı her maç takımı yakan bahis bağımlısı bir bal ligi topçusu oynatılıp mobbinge uğratılmış futbolcudur.

    2022-23 ve 2023-24 sezonlarını izlemesek kendisini bilmeyeceğiz, en kritik maçlarda çizgiden toplar çıkardığında sorun yoktu. ne olduysa 5 yediğimiz beşiktaş maçından sonra oldu. mağlubiyetin kendisine yazılmasına katılırım da o maçta yaşanan rezalet okan hocanın maçı merkez orta sahada mertens ve yunus akgün ikilisiyle tamamlamasına değil de sanki dünya tarihinde ilk ve tek hatalı gol yediren stoper nelsson'muş gibi nelsson'a yazılarak haksızlık edildi. ya da hocamız o döneme bu maç ve young boys kepazeliği yüzünden sallantıda girdiği için kendisine bir günah keçisi bulmaya kalktı bilemiyorum. ne tesadüftür ki o maçtan sonraki tüm beşiktaş derbilerinde takımı yakan isim en iyi stoperimiz olan davinson sanchez oldu ama onun hataları sabote etme olarak değerlendirilmedi. neyse ki onun yerine de metehan gibi bal ligi oyuncuları oynatmaya çalışmadık. bu sene alanya deplasmanında yine bek bölgesinde küçük bir deneme yapıp maçı vermeye kalktık da allah'tan uğurcan izin vermedi.

    kendisi yine efendi çocukmuş muhtemelen yerinde ben olsam ve davinson'un arkasında yedek beklerken onun olmadığı yerde yerime metehan denen bal ligi topçusu oynatılsa gider hocanın yüzüne falan söverdim.

    son başarılı avrupa maceramızın ve iki şampiyonluğumuzun bel kemiklerinden olmuştur. yolu açık olsun.
  • 5008
    yine teknik kadro ve yönetime eleştiri adı altında sallamak için tetikte bekleyen insanların demecine atladığı futbolcu.

    işin özü şu ki son dönemde oynadığı her maçta sahaya yarım kilo bırakarak takımı yaktı. berbat ayağı ve savunma hattını geriye yaslaması nedeniyle sayesinde onlarca geçiş hücumu yedik. abdülkerim ağır bir stoper olmasına rağmen hocanın taktigini kabullenip oyunu önde oynamaya çalışırken, beyimiz hocanın istediğini uygulamaktan çekindi. dolayısıyla önce yedek oldu sonra da gönderildi. takımımız sezonlar içinde hücumcu kimliğini artırdıkça nelsson geriye düştü. layığı olduğu üzere de verona gibi bir takıma gitti. kendisinin kalibresi budur. ne zaman galatasaray 13. olur, zar zor şampiyonluk yarışına girer, lig berbat olur. o zaman kendisi bu takımın tekrar as stoperi olur.

    kendisini isteyen sevilla geçen sene küme düşmekten zor kurtuldu. sevilla'ya gerçekleşmeyen transferini öne sürmek yersiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın