• 1
    kendini kandırmanın en büyük örneğidir. hatasını göremeyen türk insanının bir başka kendini beğenmişliğidir. cehaletimizi ortaya koyar. ırkçılığı sadece insanların deri renginden ibaret sanan bir anlayışın uydurduğu safsatadır.

    ben size söyleyeyim.

    bu ülkede başta türk ırkçılığı var. son zamanlarda ben türk'üm demenin ayıp olduğu bir ülkede yaşıyoruz.

    basbaya kürt ırkçılığı da var. hatta o kadar büyük derecede ki, kökeni kürt olan vatandaşları temsil hakkı terörist başına veriliyor hükümet tarafından. ömrübillah terörizm gerekçesiyle hapiste kalacak bir adam yürütüyor kürt kökenli insanların mutsuzluklarını gidermek ile alakalı süreci.

    e arkadaş hristiyanı musevisi rahat yaşayabiliyor mu türkiye'de? ermeni köpekleri diyen adam olimpiyat bayrağı taşıyabiliyor mu?
    kimse kusura bakmasın ama ayrışma o kadar yoğun ki, artık fenerbahçe ve galatasaray taraftarının birbirine düşmanlığı dahi ırkçılık raddesine gelmiş durumda.

    mesela izmir ırkçılığı da var. izmir'de yaşayanlar anlar bu dediğimi. gavur izmir'i kimse masum bir laf olarak görmesin. altı dolu bir politikadır o. hükümet tarafından yapılan yine sistematik bir ırkçılık...

    sonra sen futbolcuyu türkiye'de ırkçılık yok yalanıyla transfer etmeye çalış. arap kültürünün egemen olduğu bir ülkede ırkçılık olmaması mümkün mü amk... geçiniz bu palavraları. özeleştiri bile yapmaktan yoksunuz. bir yalan atıp ortaya sonra da tabulaştırıyoruz.

    yabancıları hoşlanmadıkları hareketleri yüzünden ülkeden kovulması gerektiğini telkin eden federasyon başkanları ve daha tonla irili ufaklı ırkçı yaklaşımı kurcalamıyorum bile...

    bakın anelka ne demiş;

    kaynak: http://tr.eurosport.com/...o4483666/story.shtml

    --- alıntı ---

    mumbai city fc'de forma giyen fenerbahçe'nin eski yıldızı anelka, ırkçılıkla ilgili soruya "istanbul yüz kat daha kötüydü.ben oradan ölmeden çıkabildim." cevabını verdi.

    2006-07 sezonunda fenerbahçe forması giyen nicolas anelka, kısa süre istanbul'da kalmasına rağmen türkiye'de yaşadıklarını hala unutamamış görünüyor.

    "irkçilik" sorularina istanbul'u da katti
    hali hazırda hint ligi takımlarından mumbai city fc'de forma giyen 35 yaşındaki fransız oyuncu ülkesinin en büyük dergisi onze tarafından yapılan ırkçılkla ilgili habere istanbul macerasını da konu etti.

    "istanbul yüz kat daha kötüydü"
    anelka, "arsenal forması giyerken, liverpool taraftarları beni yuhalardı... ama istanbul derbilerinde yaşananlar ise bambaşkaydı. hakaretler, küfürler. nerede ne zaman topa dokunsam yediğim hakaretlerin sınırı yoktu. istanbul yüz kat daha kötüydü... ben oradan ölmeden çıkabildim. futbol sadece bir oyun. bunu sık sık unutuyoruz" diye konuştu.

    --- alıntı ---

    kızdınız mı anelkaya? kızmayın çünkü adam haklı. kaptanı ırkçı bir takımın içinden geliyor. türkiye'de eboue'ye, drogba'ya muz sallanıyor, sonra komedi programı gibi televizyona çıkıp muzlu savunma yapılıyor. her boka maydonoz olan pfdk ortalarda yok. ırkçılık bir kulüp yönetimi tarafından korunuyor ve ara ki yaptırım bulasın.

    lafım sadece fenerbahçe taraftarına değil.
    bu işte ne galatasaray taraftarı masum, ne beşiktaş. ülke olarak ırkçılığın bini bir para. sadece ırkçılığın değil ayrımcılığın her türü gırla amına kodumun memleketinde. ama sor elin zencisinin pipisiyle övünürüz, bunun adı da türkiye'de ırkçılık yok olur. hassiktir ordan diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın