bire bir tanışmışlığım var. muhteşem bir adamdır sabri abi. spikerliği bir yana insanlığıyla da parmak ısırtır gerçekten. hem çok üzüldüm hem de onu gördüğüme çok sevindim. allah yardımcın olsun sabri abi.
edit: hagi'nin golünü beklediğimiz gibi bekliyoruz iyi haberlerini.
245
geçmiş olsun dileklerimi ilettiğim spiker. allah şifa versin.
246
mavi star tv logolu ekranlardan evimize giren sesiyle çocukluğumdur. ailemizin bir ferdi gibidir.
her cumartesi her öğlen kendisini çizgi film izleyen çocuğun gözlerindeki büyülenme gibi büyülenerek izlerdim.
ben şampiyonlar ligini de grup sistemini de belki futbolu da kendisi sayesinde daha çok sevdim.
umarım en kısa zamanda yıllar yıllar kaybetmemek üzere tekrar sağlığına kavuşur.
248
sesinden harika maçlar dinledik, cumartesi günleri star tv'deki programını dakika kaçırmadan izlerdim. acil şifalar diliyorum.
249
şifa dilediğim spiker.
allah güç ve dirayet versin.
250
geçmiş olsun sabri abi. umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun. kendisi bildiğim kadarıyla bodrum'da yaşamaya başlamıştı, hayatın bu huyunu hiç sevmiyorum...hadi abi bunu da yenebilirsin!
251
çocukluğumun spikeri. futbolu hatta galatasaray’ ı kendisinin sesiyle tanıyan neslin çocukların biriyim. bunun üstesinden rahatlıkla gelebilirsin abi. dualarımız seninle. acil şifalar.