• 642
    değerli hocam,

    4 yıldır galatasaray ve fenerbahçe arasındaki tek fark ne icardi ne osimhen, sensin. dolayısıyla, değil greenwood messi de gelse normal şartlar altında bu ligin favorisi biziz. ama;

    şartlar normal değil. galatasarayın son seçiminde tek aday olup kazanan zat, belli ki kafaya taktı; bizi şampiyon yapmayacak. ona set olmaya devam edip korursan yenecek kişi sen olacaksın.

    zaten 4 yıldır, bu kulübün hakkını savunmuyor. 2025/2026 sezonunda hacıosmanoğlu ile bir oldular, bizi yıkamadılar. şimdi basındaki tüm yalamalarına, singo transferi üzerinden sana vurmaları yönünde talimat gitmiş apaçık. uğurcan transferi üzerinden kendine bir hikaye de yazdırmış, bu da belli.

    sen sustukça başımıza gelecek belli: 2000-01. bu gemi içeriden su sızdırıyor, galatasaray medyasının son 2 haftaki sefil halini gören herkes bunun farkında. galatasarayın evladısın, ananeleri gereği kalkan oluyorsun; anlıyoruz. ama zaman 'savaş zamanı lideri' olma zamanı, zaman baba'yı öldürebilme zamanı. yoksa biz bu filmi önceden de yaşadık. çık camianın esas lideri ol, buna izin verme.

    galatasaray taraftarı senin her daim arkanda.
  • 643
    hocam,

    yönetime şunu hatırlat lütfen. biz geçtiğimiz üç sene şampiyonluğu söke söke aldık ama geçen sene şampiyonluğu biz değil fenerbahçenin ultra beceriksizliği aldı. devre arası saçmaladıkları yetmezmiş gibi ligde akıl almaz puanlar kaybettiler. ona rağmen son haftaya kadar kopartamadık ligi. özellikle son 10 hafta acı çektik. 50 bin kişiyle şampiyonluk maçında ligin en zayıf takımlarından birine öldük öldük dirildik. yani bizim geçen seneki durumumuzu motive olamadık maç seçtik, sezon çok yoğun geçti yorgunduk gibi bahanelerle açıklamamız mümkün değil. geçtiğimiz yıllarda içinden geçtiğimiz derbilerde geçen sezon ciddi sıkıntılar yaşadık. bunları ve çok daha fazlasını saha içinde dışında en iyi sen gördün. hallederiz deme. geçmişte hallederiz dedin hallettin. ama o hallettiğin yıllarda sırtını yasladığın oyuncuların artık hem fiziksel hem mental olarak çok daha yaşlı. sen bile daha az hırslısın ki bu çok doğal. sana da camiaya da yeniden bir sebep verecek eklemeler konusunda inatçı ol. 4 senenin üzerine bu kadarına hakkın var senin. olmayacaksa da öyle olmasın. zaten şampiyon olamadığın an ihale ilk sana kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın