"belli ki bu sene zor geçecek, belli ki galatasaray'ın şampiyonluğu engellenmeye çalışılacak. ne yaparsanız yapın galatasaray alnının akıyla, taraftarıyla yönetimiyle, futbolcusuyla yine şampiyon olacak."
açıklama yapılsa suç yapılmasa suç. bazen gerçekten taraftarımız anlamakta zorluk çekiyorum. hakem kararlarının olumsuz etki ettiği bir maçta galip gelmiş takım yöneticisinin açıklaması.
1098
kendisini bayadır görmüyorduk. bugün açıklamalarını dinlerken kendisinin biraz göçtüğünü gördüm. öyle 3-4 ayda olacak iş değil. iş zorsa istirahat etmek için kenara ayrıl metin bey sağlığından önemli değil *
1099
pozisyonlar üstüne daha fazla konuşması ve detaylı şekilde pozisyonlardaki mantık hatalarını açıklaması gerekirdi. ben tepkisini klişe buldum. bu görevi yapan kişi daha iyi hatip olmalı.
not: evet konuşuyor olması önemli. bunun farkındayım ama konuşunca da ses getirmek lazım.
kazandıktan sonra konuşmasını anlamlı bulduğum yönetici. esas bu zamanlar konuşacaksın. (bkz: 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı) en fazla 15 gün hak mahrumiyeti ve 2.5. milyon ceza alıp 2 gün sonra cezası kaldırıılır. kaldırılmazsa art niyet gün yüzüne çıkmış olur. gerçi daha ne kadar gün yüzüne çıkacak ki.