resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş/Boy:33 / 1.81
Uyruk:Arjantin
İstatistikler
  • 18445
    halihazırdaki sözleşme sürecini tatil bahanesiyle sündürmesinin galatasaray'ın transfer planlamasını yavaşlattığı takımın hocası tarafından açıklandığı oyuncu. takke düştü, kel göründü. verdikleri için sonsuz teşekkürler. (biz de karşılığını elimizden geldiğince verdik, hem maddi, hem manevi) umarım bir an önce teklifimizi reddeder ve daha aç daha galatasaray seviyesine uygun oyuncularla devam ederiz.
  • 18446
    galatasaray futbol takımına artık katabileceği hiçbir şey olmayan kafasında futbol oynamayı bırakmış futbolcu. bu dakikaya kadar kendisini beklememiz ise bambaşka bir skandal. galatasaray tatilden tatile koşan birini beklemez gerekirse bekletir. ne teknik kadroda ne yöneticilerde bu mentalite belli ki kalmamış. umarım tatilini biraz daha uzatır geri gelmez. kendisi ile geçen 4 sezonun hatırına bu hikaye artık sona ermeli yoksa konu tatsız noktalara doğru gidecek.
  • 18447
    vefa filan bunlar içi boş laflar. vefayı insan insana gösterir. galatasaray insan değil ve kimseye vefa göstermek zorunda da değil. buna rağmen vefa sözleşmesi önerilmiş. 1 milyon alabilecek performansı olmamasına rağmen 5 milyon önerilmiş. beyimiz sırf daha fazla tatil yapmak için görmezden gelmiştir. buraya geldi; taraftar gereken sevgi ve saygıyı gösterdi. galatasaray gerekli değeri verdi. kimsenin kimseye bir borcu kalmadı. galatasaray büyük hedefleri olan bir kulüp ve mauro bu hedeflere yardım edebilecek bir futbolcu değil artık.
  • 18451
    gelecek sezon kadromuzda olmaması gereken eski yıldızımız. güldük, eğlendik, güzel hatıralar biriktirdik. bırakalım böyle kalsın. yabancı sınırı konusunda kendimizi dar boğaza sokmanın da bir manası yok. icardi’nin bize artık verebileceği hiçbir şey kalmadı. üstünde kasamızdan çıkacak olan para tamamen zarar yazacak ve yaşanan bu durum icardi’yle taraftar arasında olumsuz bir hava oluşturacak. bunlara hiç gerek yok. aslında 30 haziran itibariyle güzel bir vedayla ayrılmalıydık ama yapamadık. olsun halen geç değil. eylül başına kadar olayı sürüncemede bırakmanın anlamı yok. bu birliktelik artık saha dışında devam etmeli. iki taraf için de doğru olan bu.
  • 18452
    biz kimler tarafından yönetiliyoruz, galatasaray adı uluslararası piyasada bu kadar değerliyken bu kadar değersizlestirmeye çalışan bir güruh gelecek sezonumuz için sezon planlaması yapıyor, vay halimize.

    mauro sevdiğimiz bir efsanemizdi ama maalesef camianın kendisi adına beslediği pozitif duyguları ve ona verilen değeri kendi çıkarına göre kullanıyor ve bu son derece aşikar. yönetimimiz de buna izin veriyor.

    çünkü yönetici kadromuz kişilerin bireysel performanslarıyla başarı kazanabiliyorlar. onlar da biliyorlar ki ıcardi olmasaydı, osimhen olmasaydı ya da okan buruk bu takımın başına o zaman getirilmemiş olsaydı 1 sene bile o koltuklada kalamayacaklardı. tüm bu dört senelik başarılı performans grafiği kendi yönetim becerileriyle değil bu tip bireysel kişilere bağlı olarak gelişti.

    çok isterdim rasyonel, futbolu bilen, liyakat sahibi bir yönetim anlaşıyımız olmasını. ama durum buyken icardiyle bugün sözleşme uzatılsa ve antrenmanlara ağustos basinda katilmak üzere özel izin verilse şaşıracağımı söyleyemem.
  • 18453
    2 ay tatil yapıp kallavi bir sözleşmeyle tekrar takımda kalırsa bu hoca-yönetim arasında gerilime sebep olabileceği gibi şampiyonluk psikolojisini etkileyebilir. ayrıca taraftarlar arasında da bir huzursuzluk oluşabilir.

    güzel bir veda ile yolları ayırmayı bilmek lazım. yönetimin gereksiz ısrarı hayra alamet değil.

    hocanın istemediği an defteri kapatmak bu kadar zor olmamalı.
  • 18457
    süreci tatil niyetiyle uzattığı bariz olan futbolcu. kendisinin kulüp özelinde saygınlığı tükenmeden şık bir veda paylaşımıyla sürecin sonlandırılması gerekmektedir. felipe melo da benzer süreçleri sergiliyordu ancak performansıyla gereğini veriyordu. sonuçta gelecekte ne yapıp yapmayacağı sezon bitmeden hayatı hakkinda kararını vermiştir. kafasında da ne yazık ki süreci uzatıp takıma öyle katılma noktasında düşüncesi bariz ancak buna kulüp izin vermemeliydi ve yeni sezon ilk antrenman başlangıç tarihini belirterek o gün sözleşmesini imzalayıp takım antrenmanların katılmasına yönelik kararı kendisine bildirmeliydi. büyük takım olmanın detayları burada gizli aslında büyük takım kültürünü bu şekilde dikte edilmesi gerekiyordu. sonuçta kimse bu kulüpten büyük değil.
  • 18458
    kendisi efsanemizdir bu ayrı ancak bence temel problemi kafasında futbolu bitirmiş olması. vefa da gösterdik ancak artık bizim konumuz değildir. hiçbir yerde kazanamayacağı para teklif edildi. 2 aydır kulüp bekletiliyor. okan hoca televizyonda söyledi. ya futbolu bırakır ya da maks 1-1.5 milyona bir yere gider. arap takımları da almaz böyle giderse. baba benim için şu anda maaş bütçesinde açılmış 10 milyon euro anlamına geliyor. onun maaşını baba bir yeni transferde kullanabiliriz. baba futbolu da bırakır yılda bir gelir maçını izler el sallar aşkı falan oluruz biter gider. bitmiş bir şeyi sündürmeye gerek yok.
  • 18459
    (bkz: #3854936)

    kendisini eleştirmek ya da ondan fazlasını istemek uzun süre hainlik, düşmanlık, hatta neredeyse küfür sayıldı. oysa gören göz için her şey ortadaydı. istemesi gerekiyordu; fakat istemedi. ya da daha doğru ifadeyle, başka şeyleri daha çok istedi diyelim.

    son maçta bile “hadi be, atarsın” diye izledim. kaan’a asist yaptı, buruk bir sevinç yaşadım. çünkü mesele hiçbir zaman yeteneğini inkâr etmek değildi. mesele, o yeteneğin hakkını verip vermediğiydi.

    kibir kötü bir şey. “ben zaten yeterliyim; antrenmanmış, taktikmiş, ne yapayım bunları?” dediğin anda, eninde sonunda kendi koyduğun çıtanın altında kalırsın. hele oyuncunuz hem tembel hem de soyunma odasında bu kadar söz sahibiyse, üstelik arkasında fanatik bir taraftar kitlesi varsa kulübün hareket alanı iyice daralıyor.

    yönetimin gerçeklikten koptuğunu düşünmüyorum. bence daha çok öfke demliyorlar. okan hoca’nın açıklamalarından, duyduğunu anlayan herkes onun ıcardi’yi istemediğini çıkarabilir. daha ne yapsın adam? arkasına üstü çarpı işaretli bir ıcardi fotoğrafı mı assın?

    not: yönetimi desteklemiyor, bizi aşağı çektiklerini ve liyakatsiz olduğunu düşünüyorum.
  • 18461
    --- alıntı ---

    mauro ıcardi'nin menajeri elio pino: ''başkan dursun özbek'le müzakeremiz devam ediyor. bu kez çok iyimserim. galatasaray dışında hiçbir takımla görüşmüyoruz. çok süreceğine inanmıyorum, kısa sürede sonuç alırız.'' (özgür sancar)

    --- alıntı ---

    özgür sancar’ın haberi doğru mu bilmiyorum ama en başından beri söylüyorum galatasaray’ın önerdiği kontratı kimse icardi’ye vermez. menajeri de icardi’yi ikna etmeye çalışıyor ki biliyor başka yerde 2 milyon kontrat bile alamayacaklarını.

    icardi ise tatilin derdinde. futbolla ilgisi kalan topçu kontratı olmasa da gider bir yerde sezona hazırlanır. dün aynı sakatlığı yaşayan rodri’yi izledik. sahaya kartvizit attı. çünkü çalışıyor. icardi ise çalışmıyor tek derdi süreci uzatabildiği kadar uzatmak. ağustos’u görüp sözleşme yenileyecek muhtemelen.
  • 18462
    bu saatten sonra takıma herhangi bir şekilde fayda sağlayacağına inanan varsa tebrikler. sezon bittiği an sepetlenmesi gerekiyordu, taraftar seviyor diye bir veda etkinliği yapıp ağrısız sızısız çözecektik işte.

    şu an gelinen durumda gösterdiği itaatsizlik, süreci sündürmesi, yalnızca kendini düşünmesi gibi birçok falsosu varken hala bekleniyor olması da aymazlıktır. olur da sözleşmesi yenilenir ve yeni sezonda bir şekilde maça çıkarsa takımı desteklemeyi bırakacağım.

    ha başkan yeniler, okan hoca sözünün arkasında durur, o zaman başka tabii. kulübede çürümesine de okeyim.
  • 18463
    takım arkadaşların temmuz sıcağında istanbul’da hazırlıklara başlamışken, sen tatilini uzattıkça uzattın mauro.

    hadi taraftara olan umursamazligini peki bir sekilde geçelim, ama takımdaşlarına olan saygısızlığın rezillik. bırak kaptanlığı direk takım ruhunu bozuyorsun artık.

    ailevi dava işlerin ve her ufak da olsa ara imkanında asik suratınla uçakla milano’ya uçman kabak tadı verdi.

    2.5 sene harika bir birliktelik oldu, 4 seneye tamamladik, yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın