18436
okan buruk'un çıkıp açık açık istemiyorum demesi gerekiyor. yok başkanımız yürütüyor iş uzadı, yok yeni yabancı kuralı bilmem ne demek yerine yürekli bir şekilde benim ihtiyacım yok, eskisi gibi değil, sakatlıktan sonra dönemedi falan de. diyemiyorsan da senin orada işin nedir? okan buruk'un kendisi de bal gibi biliyor. yedek alınacak adam kim olacak? yarın icardi'den kötü çıkma ihtimali epey yüksek. o yüzden sesini çıkaramıyor. zaten çıkaramaz da. çünkü yarın işler kötü giderse oklar ilk kendisine dönecek. kendisi döneminde morata'dan batshuayi'sine hiçbir yedek forvetten verim alınamadı. her gelen en fazla 4 ay durdu. o yüzden gelip icardi üzerinden boklama yapılmasından gına geldi artık. yok okan buruk napsin denilmeye çalışılıyor ama burada bu süreçte herhangi bir yaptırımı olamıyorsa demek ki yeteri kadar ağırlığı da yok. olacaklar belli şimdiden; yarın icardi tatilini yapacak ve dönüp gelecek. o ana kadar muhtemelen yedek forvet bakılacak. muhtemelen ya çok maliyetli ya da olmamış isimler çıkacak ve kimse alınmayacak. en sonunda tüm suç yönetime atılarak icardi ile sözleşme imzalanacak. bu sürecin sonu da iyi bitmeyecek gibi görünüyor.
18437
şapkasından, sweet'ine kadar her şey var elimde, hatta çocuklarımda da var seni sürekli savunmama rağmen senin yaptığın olmaz. her sene bir bahane ile hayvan gibi tatilini yapıp gelmek olmaz, hele bu yaştan sonra hiç olmaz. üstelik bu sene son antalya maçı özelinde çok isteyerek oynadığını da görmedim. ben yine senin gelmeni oynamanı isterim çünkü gerçekten oynamak isteyen icardi'yi bu ligde tutamazlar ama sen artık oynamak ta istemiyorsun.
bu böyle olmamalıydı.
olur da yine gelirse forvet arkasında 10 numara gibi oynamalı ama artık olmayacak sanki.
18438
2 sezondur takımımızı mental ve sportif anlamda paçalarından aşağı çeken ve dolaylı olarak fenerbahçe’nin hayrına çalışan veteran.
18439
artık resmi hesaptan teşekkür mesajı yayınlanıp hikayesinin bitirilmesi gereken emekli futbolcu. bu saatten sonra zorlamak ne bize ne icardi'ye yarar.
18440
bir galatasaray efsanesi.
sezon sona ererken uygun bir maaşla icardi ile sözleşme uzatılmasından yanaydım. icardi'nin tekrar çalışıp eski günlerine döneceğine dair ümidim vardı. kendini yeniden ispatlamak isteyeceğini düşündüm. bunun lig için fazlasıyla yeteceğini biliyordum. ancak yaşanan süreç beni icardi özelinde hayal kırıklığına uğrattı. takım sezona başladı. kendisine çok önceden baya baya iyi bir maaşla teklif yapıldı. halen bir cevap vermemiş. okan hoca'nın açıklamalarına bakılırsa uzatma fikrine hep karşıymış. başkan inisiyatif alıp teklif yapmış. hadi bunların hepsini anlayabiliriz bir şekilde. ancak icardi kardeş sen ne zaman antrenman yapacaksın da forma gireceksin, kilo vereceksin. eski çevikliğini nasıl kazanacaksın? bu yaptığının her şeyden önce galatasaray kulübüne bir saygısızlık olduğunun farkında değil misin? burası babanın çiftliği değil nihayetinde. biz galatasaraylılar çok iyi biliriz ki bizim için kişiler gelir geçer. severiz, sayarız. her ortamda savunuruz. ancak hepimiz için aslolan galatasaraydır. kulüp kimliğine zarar veren kim olursa karşısında yine büyük galatasaray taraftarını bulur. bence bu hikaye bitmiştir. icardi ve galatasaray'a yakışan bu hikayeyi güzel bitirmektir. bir video olur, maç önü veya sonu taraftarla stadyumda vedalaşmak olur vs. onu yetkililer tasarlasın bir zahmet. okan hoca da kadroda istemediğini kibarca söyledi. konu kapanmıştır. başkan dursun özbek de tarafını hoca yanında belirtmeli ve kulübümüze zarar veren bu süreci acilen sonlandırmalıdır. kiralık kalemlerine twitler yazdırarak ateşi harlamamalıdır. üst üste beşinci şampiyonluk yolunda böyle krizler yolu şaşırtabilir. herkes pusuda zaten. aman diyelim.
18441
iş yaparken duygusallığa yer yok. adam zaten formsuz üstüne sezon başı kampını da kaçırıyor. oğlum bile olsa ona forma vermem bu saatten sonra. bizden uzak olsun....
18443
hiçbir suçu olmayan oyuncumuz ya da eski oyuncumuz.
bu işin yegane sorumlusu dursun özbek'tir. çıkıp devam etmek istiyoruz ama şartlar bu diyemedi. diyemediği yetmezmiş gibi kampa ilk gelmesi gereken adamı ağustosa kadar bekliyor.
oturduğu makamın ağırlığının farkına varmalı insan.
taraftarın sevgilisi adamın geldiği duruma bak. yazık..
18444
beceriksiz yöneticilerin vedalaşmasını da hiç bir başka şeyi beceremediği gibi beceremediğinden ötürü, dillerden düşmeyen eski oyuncumuz, ama bir şekilde olumlu olmayarak.