resim
Konstantinos Tzolakis
Takım:Olympiakos
Mevki:Kaleci
Yaş:23
Boy:1.93
Uyruk:Yunanistan
  • 100
    bir an önce alınması gereken oyuncu. kadromuz yıldızlarla dolu zaten. olsa kötü olmaz tabi ama 2 yıl kalemizi koruyacak bir kaleciye vereceğimiz bonservis ve maaş ile 15 yıllık kaleciyi alabiliriz.

    kendisi yeteri kadar tecrübeli. oldukça potansiyelli. yaşı da yeni yabancı kuralı için değerli. bonservisi yüksek değildir. maaşı da ideal olur. uzun yıllar da kalemizi korur. daha ne olsun.

    edit: petrovic, donnarumma, ederson ve alisson bu zamana kadar konuşulan isimlerdi. hiçbirinin bonservisi 20 milyon euro altında değil. bu sebeple tzokalis onlara göre daha uygun olur diye düşünüyorum. olympiakos da bizim gibi yurt dışına büyük paralara oyuncu satabilen bir takım değil. 35 milyon euroluk bir satış yaptılar ama ona en yakın isim 20 milyon bile değil. 10 milyonun üstünde 5 satışları ya vardır ya yoktur. liglerinden de kaynaklı bir şey bu. bu sebeple diğer isimlerden daha gerçekçi bir hedef gibi duruyor. kendisi olmuyorsa diğerleri daha zor isimler. o zaman başka isimlere gidelim.
  • 102
    son iki sezondur yükselen genç yunan kaleci. bu saatten sonra galatasaray'ın sağlam peşinat vermeden alabileceği kaleci olduğunu düşünmüyorum.

    olympiakos direkt şampiyonlar ligine gidiyor ve tzolakis orada ilk kez performans gösterecek. daha büyük vitrin yapabileceği ortam varken olympiakos çok büyük bir teklif gelmediği sürece satmayacaktır. ağustos ayına geldiğimizi ve liglerin başlamak üzere olduğunu da hesaba katalım.

    kendisinin menajerlik şirketi alman bir menajerlik şirketi. genel olarak bundesliga oyuncularının menajerliğini yapıyorlar ve tzolakis görünen o ki orada bulunan nadir yabancı ve bundesliga dışı futbolculardan bir tanesi. olympiakos taraftarı da 12-13 milyona anca bacağını alırsınız minvalinde yorumlar yapıyordu zaten.

    tahminin bu sezon şampiyonlar ligi oynadıktan sonra sezon içerisinde sözleşmesi uzatılıp, 2026 yaz transfer döneminde bundesliga yapacağı yönünde.
  • 103
    transferini isteyenler boşuna hayal kuruyor. en az 25 - 30 milyon euro isteyeceklerdir. nedenleri:

    olimpiakos altyapısından çıkma bayrak ve altyapı için örnek oyuncularından birisi.
    daha transfer döneminin başında altyapıdan çıkardığı 18 yaşındaki santrforu 35 milyona brightona sattı. yunan oyuncularda piyasanın yüksek olduğunu biliyorlar.
    sahipleri çok zengin ve türk düşmanı. bayrak adamlarını sırf milliyetçilik için türkiye’ye yollamayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın