• 75
    https://x.com/i/status/2042282309433335862

    "takım önce top oynasın" demiş.

    sen kimsin lan 4 sene üst üste şampiyonluğa giden hocaya laf ediyorsun?

    senin yapacağın muhabirliğin a.k.

    madem galatasaraylılık askıda o zaman dilenme taraftara youtube'ta. git gazetecilik oyna.

    maçtan önce vereceğin ilk 11 için seni takip eden varsa onların da zekasına sıçayım.

    rakip dışında kim sikler ilk 11'i?

    isterse 11 paf oyuncusu çıksın biz yine destekleyeceğiz takımı. varsa hata maçtan sonra da eleştireceğiz.

    galatasaray'a zarar veriyor 3-5 bin izlenme için yaptığınız?!

    bir de pişkin pişkin önce top oynasın takım demiş. dikkat et senle oynamasın bu taraftar?
  • 76
    "zeka geriliği" ve "boş boş konuşmayın" derken kimden bahsettiğini açıklaması gereken muhabir(!)

    kimsin ya sen kimsin? nasıl geldin geldiğin yere, kaç dil biliyorsun da uluslararası bir kulübün muhabirliğini yapıyorsun?

    okan hoca değil de fatih terim olsa bu lafların zekatını edemezdin de okan buruk kibar adam diye tepesine çıkıyorsunuz. ama bu taraftar seninle top gibi de oynar sana o lafları da yedirir.
    https://x.com/i/status/2042282309433335862
  • 77
    muhabir mi meddah mı karar vermesi gereken şahıs. aynısı yakup çınar için de geçerli. hem takımı yorumla, hem akıl ver, hem gazeteciyim de, hem ilk 11 sızdır, hem taraftara oyna. bu ne lan? dünya'nın neresinde görülmüş muhabirin teknik direktöre akıl verdiği? spor yorumcusuysan muhabirim triplerine girme. muhabirsen ölçülerini bil.

    youtube yayınları çıktı çıkalı dal yapraklık moda oldu bu camiada.
  • 79
    kendisini tanıma, daha önce de hiç izlemedim veya yazısını da okumadım. ismini 2-3 kere duydum. ancak kadro sızdırılma konusu hakkında açıklamalarına bakılırsa çok yüksek bir iq seviyesi olmadığına inanıyorum.

    adam agresif bir savunma yapıyor, millete gerizekalı diyor, hocaya takıma top oynat falan diyor; ama bunu yaparken şu anda elimde kadro var istesem paylaşırım diyor. birader zaten konu bu. zaten doğruluyorsun ve bundan dolayı rahatsız olan insanlara mal diyorsun. tepeden bakıyorsun. ne şartla olursa olsun, hangi kılıfa sokmaya çalışılırsa çalışılsın, bu yapılan hainliktir.

    her gün güzel ülkemdeki düşük iq insan nüfusu azalacak diye umut ediyorum. sonra bakıyoruz ki boşa umutlar. olsun biz umut etmeye devam edeceğiz.
  • 81
    (bkz: #3747286)

    daha 6 ekim 2023’te kadroları sızdırmaya başlamış. peki o tarihten beri futbolcu ve teknik ekipte kimler var bakalım.
    1) kaan ayhan (sıfır şüpheli)
    2) abdülkerim bardakçı (sıfır şüpheli)
    3) davinson (sıfır şüpheli)
    4) torreira (sıfır şüpheli)
    5) barış alper (sıfır şüpheli)
    6) icardi (sıfır şüpheli)
    7) okan buruk (sıfırın sıfırı şüpheli)
    8) irfan saraloğlu (çok çok düşük ihtimal)
    9) ismael garcia gomez (sıfır şüpheli)
    10) fadıl koşutan (2013’ten beri görevde sıfır şüpheli)
    11) can okuyucu (92-93 yılında fenerde oynamış. 2022’den beri görevde. ciddi şüpheli)
    12) gürkan fuat demir (2022’den beri görevde. 2018-19 sezonunda da kulüpte görev almış. 28 yaşında, düşük ihtimal olarak görüyorum.)
    13) yusuf köklü. (2022’den beri görevde. geçmişte denizlispor ve erzurumspor kulüplerinde çalışmış. düşük ihtimal)
    14) kaan arısoy (2022’den beri görevde. geçmişte okan hocanın takımlarında görev almış. düşük ihtimal)
    15) vural durmuş (2013-18 yıllarında galatasaray’da görev almış. 2024 eylülde tekrar göreve gelmiş. sızdırılma haberleri 2024 eylülden sonra ortaya çıktı. ciddi olmasa da düşük ihtimal değil.)
    16) serhat doğan (2022’den beri görevde. geçmişte başakşehir’de okan hocanın ekibinde yer almış. düşük ihtimal)
    17) yüksel yılmaz (2022’den beri görevde. geçmişte başakşehir’de okan hocanın ekibinde yer almış düşük ihtimal.)

    en olağan şüpheli olarak can okuyucu görünüyor. geçmişte fenerde top oynamış olması yetiyor zaten. bir de vural durmuş dikkat çekiyor. kendisi göreve geldikten sonra sızdırılma haberleri başladı. bu iki isimden biri çıkarsa hiç şaşırmam.
  • 82
    okan buruk ile olan tartışmasında bana göre üslup olarak haksız ama konu olarak haklı kendisi. sen koskoca galatasaray'sın, kadron dışarı sızıyorsa bu bir muhabir başarısıdır. adam kadroyu alırsa elbette paylaşır, dahası kadro paylaşıldı diye yenildik gibi bir şey(okan hoca bunu dedi mi bilmiyorum, ben duymadım ama kaya temel ''kadro paylaşıldı diye yenildik diyecek kadar zeka geriliği benzeri bir şey dedi.) dendiyse bu da saçma zaten.

    benim okan buruk entrylerim ortada, en eleştirildiği dönemde bile savundum, hala da çok üst düzey bir hoca olduğunu düşünüyorum ama bu konuda haksız bence. kadronun dışarı sızması bir kulüp sorunudur ve kulüp bunu çözmeli.
  • 83
    kadroyu kendisine sızdıran kimse bunu sadece kaya temel'e sızdırmıyordur. demek ki içerde hain, fenerli biri var. bunu rakip takım yöneticisi, çalışanı, muhabirine de söylemediğine emin olamayız.
    bu durumda sıkıntı kaya temel değil daha büyük.
    bu problem kaya temel üzerinden çıktı ama asıl büyük problemi görmek için de bir fırsat oluşturdu. kaya kadroları açıklamasa biz bir açık olduğunu bilmeyecektik, belki yıllardır bizim kadromuz rakip takımlara iletiliyordu ve haberimiz yoktu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın