• 1
    14 şubat 2019 galatasaray benfica maçı ile yanlışlığı kanıtlanmış olan geyik. eğer bir takımın ortasahası rakibe eziliyorsa, hücum planları antrenmanlarda yeterince çalışılmadığı için doğaçlama gelişiyorsa, topu dolaştırma hızı rakibin pozisyon alma hızından düşük kalıyorsa o takımın santrfordan çok daha büyük sorunları vardır. dünyadaki sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar etkili oyuncular hariç, santrfor bu sorunların hiçbirini çözemez.

    al sana 10 milyon euroluk santrfor, ama takım iç sahada benfica'yı yenemiyor. bu bir de kondisyonumuzun düzelmiş hali, ilk yarıda yasin küçük effect ile resmen dökülen takımın ffp nedeniyle 417 bin euro verebileceği santrforuyla schalke'yi porto'yu altına alabileceğine inananlara allah akıl fikir versin.
  • 2
    orta sahamızda yumuşak futbol oynayan, sertlik nedir bilmeyen, gereksiz kart gören bir fernando’muz ve savruk bir tarzı olan ndiaye’miz olduğu için inanmadığım geyiktir. belki forvetimiz olsaydı daha farklı olabilirdik ligde. ama şimdi daha iyi anlıyoruz avrupa maçlarında orta sahamızın kalitesizliğini. yol geçen hanı gibi mübarek elini kolunu sallayan tık diye geçiyor.
  • 4
    şampiyonlar liginde oynadığımız özellikle porto maçlarını hatırlarsak eğer rakibe her iki maçta da pozisyon ve oyun üstünlüğümüzü kabul ettirmiş, ancak biz çok cömert davranırken rakip yarım pozisyonlardan gol çıkararak bizi yenmişti.

    yani evet geyik değil gerçekten gol atacak oyuncumuz yoktu ki fernando ve badou bugünkü gibi formsuz değildi o sıralarda.
  • 7
    geyik meyil değil. gayet doğru olan şey.

    valla bence insanlar bilgisayar oyunu oynamaktan kafayı sıyırmış. forvet dediğimiz adamın avrupa kupalarında maçı yok.

    takımla birlikte 2. maçına çıkmış. üstelik bizim takıma uygun olup olmadığını da tartışmaya doyamadık.

    oyun ya bu hayat hemen koyunca sahaya %99 performans gösterecek. hiç uyum süresi falan hak getire. hemen, anında, o dakika içinde olacak arkadaşlara göre. forvet yazın alınsaydı uygun bir aday, dengeli bir takım olurdu.
  • 8
    şimdi de forvet beğendiremiyoruz bu geyiğin savunucularına. çünkü ben yanılmışım demek dünyanın en zor şeyi türk insanı için.

    şimdi, erend erdiyok benim nazarımda vasat bir forvetti ama asla burada gömüldüğü kadar kötü forvet değildi. yine de sen beğenmeyebilirsin, tercihtir. sen diagne'yi, kostas'ı da galatasaray'ın forveti olmaya layık bulmayabilirsin bu da kabul. lakin suarez falan gelmeyecekse kim gelirse gelsin üç aşağı beş yukarı benzer senaryolar yaşanacaktı. neden böyle diyorum?

    ben şu an arkasından ağıtlar yakılan gomis varken de bu takımın deplasmanda ne oynadığını ne oynamadığını çok iyi hatırlıyorum. o zaman da gomis yüzünden -zaman zaman ben de bunu söyledim hatta- deplasman oyunumuzun yetersiz olduğunu, gomis sırtı dönük top alamadığı, tutamadığı için deplasmanda kötü olduğumuzu iddia ediyorduk.

    nitekim 14 şubat 2019 galatasaray benfica maçında senin yenen benfica'nın forveti de suarez değil seferoviç'ti. bir önceki sezon ligde forma giydiği 20 maçta 4 gol atabilmiş bir adam. elbette forvette drogba olsa fark yaratır o ayrı ama zlatan ibrahimoviç gibi bir forvet ki, kimilerinde dünya tarihinin en iyi 3 4 forvetinden biri bu adam, psg'yi o kadar harcamaya rağmen şampiyonlar liginde üst turlara çıkaramamıştır. çünkü sistem, çünkü takım oyunu, çünkü tecrübe, çünkü alışkanlık, çünkü gelenek....

    tek tek isimlere saldırmayı bırakalım artık ne olur, biraz büyük resme odaklanalım. fatih terim'i eleştirelim demiyorum ama ne yaptırmak istediğini ve onların neden olmadığını konuşalım. yaptırmak istediği her neyse olmamasının nedeni, en azından tek nedeni forvetlerimiz değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın