• 10399
    yabanci oyuncu kontenjan sikintilarinin biraz abartildigini dusundugum kulup. tabi ki finansal olarak problem ancak fenerbahce'nin limit ve kural tanimadigi, ve bir sekilde limit asimlarindan cezasiz kurtuldugu ortada.

    becao, musaba, fall, mimovic, livakovic gecen sene oldugu gibi kiralik elden cikarilir. fred kontratinin son senesindeyken anlasilarak gonderilir. amrabat ve diego carlos zaten takimlarinda oynadilar, onlarin da makul ucretlere talipleri cikacaktir. archie, sidiki, nene de +4 kontenjaninin 3 oyuncusu.

    geriye kalanlar ederson, oosterwolde, skriniar, semedo, guendouzi, talisca, kante, asensio ve vedat. yani geriye 1 kontenjan daha var- ki bu gruptan semedo ve/veya oosterwolde de elden cikarilabilecek isimler.

    maliyetleri bir kenara koyarsa, galatasaray bu konuda fenerbahce'den sanildigi kadar onde degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın