• 4488
    bir şey eksik. acaba şu an, galatasaray sözlük de fatih terim'den önceki florya gibi mi?
    kamp desen ( gece vardiyaları) verimli değil. birkaç kişinin maç sonu analiz, değerlendirme yazıları dısında uzun uzadıya yazılan eğlenceli yazılar kalmamış mı? sanki 2009-2010 yılından sonra galatasaray sözlük'ün başına hollandalı bir moderatör gelmiş de total entry sisteminde ısrar ediyor. fakat yazar kadrosu buna müsait değil gibi de..

    2008 eylül'ü ile, 2010 ortası yakalanılan haftanın on numara entrylerine odaklı hava, sözlük içi anlaşmazlıklar ve tatile çıkıp, dönmesi gereken zamanda dönmeyerek, depolanmış entryleriyle hava alanında kameralara yakalanan yazarların somurtkanlığına kurban gitmiş mi desek ?
    harici olarak sosyal medya kaşarı twitter'ın da bu düşüşte bazı yellozlukları olmadı değil. önemli yazıdan önceki son geceyi twitter ile gönül eğlendirerek geçiren yazarlar sayesinde bir hayli formsuz ve özensiz yazılan, ofsayta düşen yazılar azımsanmayacak derecede demezsem retweet alamayan twitter kullanıcısı gibi üzülürüm.

    1.5 sezon öncesine kadar bireysel anlamda destanlık entry kazandıran 10 yazar sayabilecek durumdayken, şu an güzel ve avrupai bir temadan ve muhteşem butonlardan başka hiçbir şey sayamam. mabed tabii ki bu anlamda muhteşem ama topu çevirecek on numaralar kalmamış.
    şimdi yeni bir heyecan ve aranılan kanı bulmak için derin sözlüğü göreve çağırıyorum. bu haftasonu toplanıp, yönetimin ibra edilip edilmemesi konusunda oy birliği ile umuyorum ki iyi bir sonuca varacağız. sözlük-i sultani'de her şey eskisi gibi olacak. tadında, yerinde ve özenli.

    bilinmelidir ki,

    4-4-2 = şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın