• 72
    ülker idman raporu: 8 şubat 2011 salı

    galatasaray profesyonel futbol a takımı; bu sabah florya metin oktay tesisleri’nde yaptığı antrenmanla 12 şubat cumartesi günü spor toto süper lig’de gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

    teknik ekibimiz gheorghe hagi, tugay kerimoğlu, bogdan vintila, nezih boloğlu ve kondisyoner giovanni melchiorre yönetiminde futbolcularımız saat 10.30’da jupp derwall antrenman sahası’nda bir araya geldiler.

    oyuncularımız antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. harry kewell, lucas neill ve juan culio’nun rejenerasyon çalışması yaptığı antrenmanda eskişehirspor maçında ilk onbirde yer almayan ve az süre alan oyuncularımız kondisyon ve güç çalışmaları yaptılar. 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde dar alanda çift kale maç yapıldı.

    antrenmana a milli takım kampında bulunan servet çetin, hakan balta, sabri sarıoğlu, yekta kurtuluş, kazım kazım; a2 takımıyla birlikte olan ufuk ceylan ve aydın yılmaz; ümit milli takım kampında olan anıl dilaver, emre çolak, serkan kurtuluş ile ülkelerinin milli takımlarına giden lorik cana ve bogdan stancu katılmadılar.

    çağlar birinci, gökhan zan ve barış özbek antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. juan pablo pino fizyoterapist eşliğinde saha egzersizleri ve düz koşu yaptı. arda turan kondisyoner fatih yıldız eşliğinde kuvvet çalışmasının ardından düz koşu yaptı.

    galatasaray profesyonel futbol a takımı, yarın sabah 10.30’da florya metin oktay tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı bir antrenman yapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın