• 4
    necati ateş-hakan şükür ikilisinin ligin ilk haftasında penaltı kaçırdığı ankaraspor maçından 5 gün sonra oynanan mlada boleslav maçında kazanılan penaltıyı gole çeviren ve takımın yeni penaltıcısı olan sasa iliç'in penaltı kaçırdığı maçtır.

    2 hafta önce meduna'nın ölümden döndüğü manisaspor maçında penaltıyı gole çeviren iliç, denizlispor maçının kazanılmamasında kaçırdığı penaltıyla bir anlamda rol oynamış ve takımın yeni penaltıcısı ümit karan olmuştu. ümit karan da bir sonraki hafta oynanan derbide beşiktaş'ı 1-0 devirirken, attığı penaltı golüyle galibiyeti getirmişti. amma ve lakin ümit karan da o sezon türkiye kupası'nda elendiğimiz çeyrek finaldeki kayseri erciyesspor maçında penaltı kaçırıp, penaltı kaçıran galatasaraylı oyuncular kervanına katılmıştı.

    neyse "penaltı" muhabbeti boka sardı.. ilk kez galatasaray forması giyen mehmet topal'ın ilk 11'de olduğunu görünce, denizlisporlu yusuf şimşek ısınma sırasında takım arkadaşlarını "adam 1 hafta önce çanakkale ile 3. lig'deydi" gibisinden sözlerle kendi çapında motive etmişti.

    ayrıca inamoto da mehmet topal gibi ilk resmi maçını oynamıştı. areyouplayer ile bizim evde izlemiş ve sinirlenmiştik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın