• 55
    --- alıntı ---

    ülker idman raporu: 27 temmuz 2010 salı

    galatasaray, avrupa ligi 3. ön eleme turu’nda ofk belgrad ile perşembe akşamı oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah florya metin oktay tesisleri’nde yapılan antrenmanla devam etti.

    teknik ekibimiz frank rijkaard, johan neeskens, nezih ali boloğlu, albert roca pujol ve carlos cuadrat yönetiminde, futbolcularımız saat 10.00’da günün tek antrenmanı için jupp derwall sahası'nda toplandı.

    futbolculara antrenman boyunca taktik çalışmalar uygulandı.antrenmanın son bölümünde çift kale maç oynandı. sabah idmanı yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

    milan baros takımdan ayrı düz koşularına devam etti. aydın yılmaz’ın tedavisi ise sürdürülüyor.

    galatasaray profesyonel futbol a takımı, yarın (28 temmuz çarşamba) akşam saat 18:30’da florya metin oktay tesisleri'nde ilk 15 dakikası basına açık bir çalışma gerçekleştirecek. antrenman öncesinde teknik direktörümüz frank rijkaard 18.15’te bir basın toplantısı düzenleyecektir.

    basın mensuplarının dikkatine
    basın toplantısı ve antrenmanı izlemek isteyen medya mensuplarının akredite olmaları gerekmektedir. bu nedenle medya mensuplarının en geç, 28 temmuz çarşamba günü saat 12.00'ye kadar safak.sari@galatasaray.org mail adresine başvurarak akredite olmaları gerekmektedir. akreditasyon kartları basın toplantısı öncesinde dağıtılacaktır.

    medya mensuplarının bilgisine sunulur.

    --- alıntı ---

    ulan aydın yılmaz ne zaman gittin, ne zaman geldin daha anlayamamışken bir de ne zaman oynadın da sakatlandın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın