• 35773
    1-muslera
    2-sanchez
    3-köhn
    4-dubois
    5-torriera
    6-mertens
    7-ziyech
    8-zaha
    9-tete
    10-icardi
    11-sağ bek
    12-orta saha

    şuanlık yabancı planlaması bu. nelsson satılacak. dubios her iki bek için yedek, kaan ayhan artık bek açık için değil emin ile birlikte stoperde alternatif olacak. orta sahada kerem demirbay ve berkan yedek olarak kalacak(kaan yine alternatif) sergio ile yollar ayrılacak. zaniolo satılacak, yunus akgün yine kenar alternatifi. bu ilk aşama plan. bunların hepsi gerçekleşecek muhtemelen.

    ikinci aşama planı ise tete, zaha,ziyech ile yollar ayrılabilir. burada bence tete giderse 10 numaraya, zaha giderse sol kanada ziyech giderse sağ tarafa transfer yapılır. takımda yunus zaha ziyech barış kenarlar için sayı olarak yeterli. ilk giden tete olur onun yerine 10 numara gelir. ondan sonra dediğim gibi zaha gönderilebilirse sol kanat ziyech de fikir değiştirip ayrılırsa sağ kanat alınır. yabancı planlaması bu şekilde.

    icardi'nin alternatifini yabancı yapamıyoruz bu tabloda. bunu yapabilmek için hem sol beke hem sağ beke türk alternatif bulmak lazım. icardi'nin yedeği yapabileceğimiz bir yerli var mı? yok görünüyor. zamanla teklifler işleri değiştirebilir ancak şimdi tablo bu şekilde görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın