resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 1035
    boey sonrası galatasaray taraftarının kafası karıştı.
    boey'e benzemeyen her bek oyuncusu kötü zannediliyor.

    defansı tadında, ofansı kaf dağında olan futbolcudur.

    geri gelsin ister miyim? elbette isterim, ama başakşehir'e abuk subuk paralar kaptıracaksak, sadece onurumuz adına bile geri dönmesini istemem. hatalar kakafonisine gerek yok.

    bu arada okan hocanın kafasında yeni bir oyun planı varmış. boey gibi oyuncuyu bulmak kolay değil, hele ara transferde hiç değil.

    paramız var, okan hocamız var, erden abimiz var. genelde bu isimlere kol kanat gerdiği için şu an için iyi diyebileceğimiz bir başkanımız var. zamanında savunurken deli gibi eleştirilsem de, şu an için kimselerin tek laf edemediği scout ekibimiz var.

    sakin olalım ve bu isimlere güvenelim. birileri istiyor ki takım hem geliştirici olsun, hem yarışsın, hem de kazansın. hepsinin bir arada olması dileğim, ama mümkünse sosyal medya yangıncılarının önerilerinden uzak bu iş yapılsın.

    kötü örneklerden ders çıkarmak lazım. bizim ülkede bundan bol bir şey yok zaten. bjk yönetimi topa tutuluyor, bir bakıyorsun metin korkmaz svensson'u getirmiş. bir daha eleştiri yağmuru geliyor, bu sefer stoper alıyorlar. hepsi 30 yaş üstü...

    fenerbahçe zaten allah kerim. kendileri bile ne yaptığının farkında değil. artık tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan bilmiyorum ama yönetim ve taraftarı müthiş bir uyum içerisinde. her şey güllük gülistanlık. bir uçak iniyor, diğeri kalkıyor. sahada ne var?*

    biz de aynısını yaparsak, buna hiçbir kimsenin parası dayanmaz. her türlü şaibe dönse de adamlar, eljif, muric, min jae ve arda güleri sattı. arka arkaya hem de. ne kaldı geriye?
    aliiii, bana futbolcu allllll. *

    doğru zamanda, doğru oyuncuyu, doğru fiyata almak dileğiyle. transferlerde niteliğimiz bol, niceliğimiz az olsun.

    https://www.youtube.com/shorts/SMjmH3GSMIs
App Store'dan indirin Google Play'den alın