resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1743
    karttan önceki değişiklikleriyle eleştirilen teknik direktörümüzdür.

    topu ileri şişirmek için aldıysak joyu oyuna eyvallah. ama hani bi total futbol vardı ya hani? biz hep pasla çıkıyoruz hücuma falan değil mi? e o zaman neden tek adam gibi ileri top atabilen ve koşan elanoyu oyundan aldı rijkaard? mustafa sarp gibi tekniği belli olan rakibin arkasına saklanan sahada ismi duyulmayan bir adamı oyuna aldı diye de alkış almasın rijkaard. övmüş olmak için de övmeyelim yani. iki tane aktif adamı oyundan alıp o şablonda hiç bir şekilde verimli olamayacak iki oyuncu sahaya sürüldü.

    rijkaard herşeyi her zaman doğru yapacak diye de bir beklentim olmadı hiç bir zaman. ama bugün kızdım. çünkü bugün mutlak biçimde kazanmalıydık. son önemli maçımız tek umudumuzdu. şimdi ise sezon bizim için bitti. 3. kapatmak için ter dökeceğiz mucize falan olmaz ise. rijkaard kalsın takımın başında. eminim ki güzel günler göreceğiz. birçok değişim yapıldı takımda ve seneye herşey daha mükemmel olacak.

    kişisel görüşümce rijkaard maç içinde dünyaları değiştirebilen bir hoca değil. ama kurduğu sistemler ile başarıyı getirebilen bir hoca. ondan hokkabazlık beklememek lazım. normal bir gelişim sürecine eşlik etmek lazım. onun düzeni yürümeye başladıktan sonra zaten rijkaardın ağzının içine bakmaz olacağız.

    fakat bugün çok kızdım ve üzüldüm. olay bundan ibaret. kimse yanlış yapmayacak diye bir husus yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın