• 773
    galatasarayın daha önce yaptığı 'ya hep ya hiç' hatasına düşmeyerek bir puanı kurtardığı maç

    maçı izlerken en çok korktuğum şey okan hocanın ortasahayı boşaltıp hücumcuları oyuna alarak maçı kaybetme olasılığımızdı. ancak görünen o ki okan hoca hatalarından ders çıkarmaya devam ediyor. maçın dengesini bozmayarak bir puan almasını bildi. galibiyet serimizi bitiren 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçında aynı şekilde hareket etseydik aynı şekilde bir puan alabilirdik.

    diğer yandan bu maçla ilgili sevindiğim husus şansızlıkları savmamız. sürekli her maç ufak tefek şansızlık yaşamaktansa bir maç şansızlığın her türlüsünü yaşamayı tercih ederim. seviyemize yakışmayan hatalar yaptık, olmayacak pozisyonlarda rakibimiz goller çıkardı. maça bakınca karagümrük bizden hakem desteği olmadan ancak bu şekilde puan alabilirmiş dedirtti. bence hakemin aleyhimize bir kararı bu maçta yoktu. gri pozisyonlar da alışılmışın aksine lehimize yorumlandı.

    son olarak 30 nisan 2023 beşiktaş galatasaray maçında cezalı duruma düşebilecek sarı kart sınırındaki oyuncularımızın da maçı kazasız belasız atlatması sevindirici bir gelişme.

    yol kazaları her takım için yaşanır. kötü oyun beni çok daha fazla endişelendirirdi. iyi oyunla puan kaybına yüksek tepki gösterilmemeli. nitekim konsantrasyonla birlik içinde hareket eden bir galatasaray son altı maçından altı galibiyet çıkarsa kimse şaşırmayacaktır. galatasaray taraftarı takımının arkasında tam destekle takımına yardımcı olmalıdır. icardinin kaçan tuhaf penaltı pozisyonundan sonra tribünler o kadar düşmeseydi şansızlıkların yakamızı bırakmadığı bu maçı galibiyetle dahi kapatabilirdik
App Store'dan indirin Google Play'den alın