• 326
    gördüğüm en kötü arjantin olabilir. sahada lotar martinez, messi ve di maria haricinde adından ciddi söz ettiren bir oyuncu yok. otamendi'yi saymıyorum. martinez kendi çapında iyi ama icardi seviyesinde bile değil. di maria tamamen bitik durumda. messi de 35 yaşında.

    çok çok kötüler. arjantin uzun zamandır takım olmaktan uzaktı ama en azından bireysel olarak iyiydiler. bu takımda bireysel yetenek de yok maalesef. messi 30 metreden bir gol attı da öne geçtiler, yoksa organize tek hücumları yok. messi'nin de arjantin'de kulüp takimlarindaki kadar iyi olmadığı aşikar ama adama kızamıyorum çünkü pas veriyor kesinlikle geri alamıyor. karşısında yeteneksiz oyuncular olsa verdiği pas istediği yere olmasa da en azından başka bir takım arkadaşına gider, hem yeteneksiz hem beceriksiz oyuncular olunca attığı paslar alenen rakip kontrasına dönüşüyor.

    turnuva öncesi arjantini izlemedim ama izleyip favori gösterenler neye göre göstermiş merak ediyorum. bu takım gruptan çıkarsa bile başarı sayılır. evet messileri var ama hem 35 yaşında hem de prime messi bile olsa kurtaramayacagi kadar kötü bir takım var sahada.

    messi adına üzülsem de maalesef futbol hem yeteneksiz hem de beceriksiz kadroları affetmiyor. messi bıraktıktan sonra bu haliyle turnuvalara bile katılamaz arjantin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın