• 1505
    yaptıkları transferlerin maddi açıdan korkulduğu kadar brutal sonuçları olmayacağını düşündüğüm yönetim. feghouli ve babel'den senelik 7 milyon gibi bir maaş bütçesi açılmıştı. üzerine diagne, mostafa, marcao, arda, aytaç, fatih, pena, halil, pulgar, morutan ayrıldı; maaş bütçesi ferahladı. bonservis noktasında da marcao'dan gelen para değerlendirildi.

    mertens, torreira, seferovic, dubois, oliveira, kazımcan, abdülkerim, midtsjø alındı. gidenlerden kurtardığımız maaş bütçesinin üstüne çıkıldığı kesin. şimdi hesabı yapamıyorum ama bence çok uçmadık. ödediğimiz bonservislerin tamamı makul düzeyde.

    özbek'i aklamak gibi bir niyetim yok, halen bize çok şey borçlu; ama kurulan kadro bir zorunluluktu. rakiplerin çok gerisinde kalmıştık. yarışmacı olmadan ekonomi de düzelmez, o yüzden transferlerin hiçbirine itirazım yok.

    ama alexis sanchez transfer edilirse eşeğin bir yerine su kaçırmak olur. pahalı olmayan bir stoper ve bir kanat oyuncusu alabilirse mükemmel transfer sezonu için özbek yönetiminin geçmiş falsolarından birini silerim; hepsini değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın