resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2839
    13 temmuz 2022 mol fehervar galatasaray maçında sağ bekte barış alper'i tam olarak ne için oynattığını anlayamadığım teknik direktör.

    saçma sapan fantezilere girişip olmayan adamdan sağ bek yaratmaya çalışacağına elinde alt yaş milli takımının sağ beki var zaten. ona şans ver bari. ne var canım hazırlık maçı demeyip, doğru adamları hazırlamalısınız. bir şeyler değişecekmiş ümidiyle geldi, 2. maç tabii ki takım toplayacaktır. fakat sahip olduğu bu mantalite benim için yine bir hayalkırıklığı oldu.

    2021-2022 sezonunda da sekidika'yı nereye sokacağız diyip sağ bek yaratmaya çalışmıştık. çocuklar da defolup gidiyor haliyle. hop yerine çok az bir paraymış gibi 4 milyon euro yani hemen hemen 80 milyon tl'ye yeni birini transfer ederiz, ne olacak ki?taraftar da sevincinden oww transfer diyip evlerinde şampanya pahalı olduğu için soda patlatırlar. bu kısır döngünün son adımında da pek tabii gs'mizin borcu çok, altyapıdan oyuncu çıkmıyor diye ağıtlar yakılır.

    edit: 2. yarı ali turap ve hamza'ya gerekli süreyi vermiştir. kendisine teşekkür ediyorum. galatasaray dışında hiç kimsenin şakşakçılığını yapamam. doğru gördüğümü tebrik eder, yanlış gördüğümü eleştiririm. 25 gün sonra lig başlıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın