• 15371
    abi yeter değil mi artık ama cidden ya? dalga geçtiğimiz, b*k çukuru dediğimiz yeşilli sözlüğe benzemeye başlıyor sözlüğümüz -hepimiz sağ olalım sayemizde- git gide. biri bir başlığa bir şey yazıyor, diğeri gidiyor karşıtı olan başlığa tam tersi bir şey yazıyor. hobaa tartışma başlıyor, cadı avına dönüşüyor hemen. arada nick altlarında ilgili yazarın yazdığı entrye benzer görüşte olanlar yedirmeyüüüz tarzı destek mesajları giriyor. en son moderasyona sitem ve kapanış.

    abicim, ablacım, kardeşim, sayın romalılar; affedin ama rahat mı batıyor size? gündem yokken dur bugün de gündem oluşturalım da kaostan eksik kalmayalım mı diyorsunuz? sen şucusun sen bucusun yaklaşımı bıktırmadı mı herkesi artık? birebir gerçek hayatta zaten yaşıyoruz bu durumu, bari burada biraz daha sağduyulu olalım.

    not: görmek istemiyorsan sözlüğe bakmayabilirsin diyecekler olacaktır ancak ben buraya bir şeyler okumak için girmesem bile alışkanlıktan bile giriyorum. sürekli yenileme yapıyorum canım sıkılınca bile. değersizleştirmeyin şurayı da. ülke standartlarının üstünde bir elin parmağını geçmeyecek şey kalmış onları da mahvetmeyelim.

    (bkz: kapalı tribün sakin olalım)
App Store'dan indirin Google Play'den alın