• 126
    courtois'un sonucu belirlediği maç oldu. kurtardığı her pozisyon bir kaleci için gerçekten çok zordu, uzun boyundan dolayı televizyonda basit gibi gözüküyor ama ortalama bir kaleci şutların çoğunu yerdi. çok büyük bir performans.
    liverpool 30. dakikaya kadar büyük üstünlük kurmasına rağmen oradan bir gol çıkarabilseydi bambaşka olabilirdi. o dakikadan sonra real daha rahat oynamaya başladı, pozisyona giremediler ama yedikleri baskı çok azaldı. yaptıkları dar alan savunması liverpool'u hep kenar ortasına itmek zorunda kalınca liverpool'un hücumlarının kalitesi çok düştü, hücumcuları kayboldu resmen. real'in şampiyonlar liginde oynadığı savunma futbolu bu maçta da geçerliliğini korudu. vinicius üzerinden ilerleyen hücumlarla mutlu sona ulaşmış oldular. don carlo'nun oyunculardan aldığı maksimum verim, rakibi durdurma odaklı oyunuyla pragmatistliğin kitabını yazması ise ayakta alkışlanır.
    bu maçla beraber şampiyonlar liginde şunu çok iyi gördük, kendi bölgesinde iyi savunma yapan takımları city, liverpool olsan da hücum edip skor üstünlüğü almak çok ama çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın