2021-22 Türkiye TFF 3. Lig Final 2.Grup Final Maçı
16:30 Eryaman Stadyumu
7 - 6
Penaltılar Sonucu
  • 1
    tff 3.lig 2.grup play-off final maçı. saat 16.30'da başlayacak, ankara eryaman stadyumu'nda oynanacak ve a spor'dan canlı yayınlanacak.

    tff 3.lig 2.grup, düzcespor, ığdır fk ve iskenderunspor arasında geçen çekişmeli bir şampiyonluk mücadelesine sahne oldu ve düzcespor ligi şampiyon tamamlayarak 2.lige çıktı.

    ığdır şehri, sponsoru alagöz holding tarafından şu anda futbol anlamında ciddi yatırımlar yapılan bir şehir haline geldi. hedefleri süper lig. çok yakın bir arkadaşımın teknik ekipte olması sebebiyle sezon boyunca ığdır fk'yı takip ettim. sezon içinde kadrolarında ciddi değişikliklere de gitmelerine rağmen ilk yıllarında bu noktaya kadar çok iyi geldiler. sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla tüm şehir kenetlendi. bugünkü maçta ankaragücü taraftarının da desteklerini alacak olmaları muhtemel.

    keyifli bir maç olacağı kesin, fırsatı olanlara izlemelerini tavsiye ederim. iş yerimden izin alma durumum olmadığı için çok üzülerek stada gidemiyorum. arkadaşım için bugün ığdır fk'nın kazanmasını çok istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın