• 75
    mostafa, kerem ve nelsson ile vedalaşacağımızı düşündüğüm transfer dönemi. transfer bütçemizin çoğunu bu 3 oyuncu oluşturacak. toplam 40 milyon € beklentim var. yarısı bankalar birliğine gidecek, kaldı 20. luyindama, ozornwafor, oğulcan, sekidika gibi oyunculardan da toplam 5 milyon gibi bir bonservis gelebilir. aldığın kadar sat sınırımız olmadığı için 30 milyon €’ya kadar bir bütçe bekliyorum.

    forvet hattında köklü bir değişiklik lazım. halil’i tutup umut bozok alınmalı. ve birinci santrfor için bir pivot bulmalıyız. diagne ile yollar ayrılmalı bana kalırsa. pivot santrfor, umut ve halil rotasyonu kurulduktan sonra denemekle bir şey kaybetmeyeceğimiz onur arı ismi düşünülebilir. cepte para olsa tiago cukur ya da yusuf barasi düşünülebilirdi ancak gelecek sene çok sıkı bir bütçe ile karşılaşacağız. daha bu takıma 2 orta oyuncusu transferi lazım.

    pivot santrfor için 10 civarı cebimizden çıkar bir sürpriz olmazsa. sörloth ve muriqi sadece örnek olarak verdim. umut 4’e biterse çok iyi. halil için de umut ile benzer rakamlar konuşuluyor belki bir tık fazlası. yani forvet rotasyonu için 15-20 arası cebimizden çıkar. orta sahaya bonservissiz bir jean michael seri çekeriz. kalan paranın bir kısmı ile b2b oyuncu bir kısmı ile stoper alıp transferi kapatırız. fırsat transferi olarak ozan kabak denenebilir ancak geri dönmek isteyeceğini düşünmüyorum.

    cicaldau’nun iyi bir hoca ile görmek istiyorum ancak satışı gerçekleşirse kazımcan gibi atakan kesgin gibi hamleler gelebilir. sezon boyu morutan daha çok iç oyuncusu/forvet arkası gibi kullanılır.

    seneye yabancı sınırı ya 8 olarak kalır ya da ilk 11’deki alt yapı oyuncu şartı kalkar. yunus ve berkan ilk 11’e yazılacak iki türk oyuncumuz. sol kanada barış alper’i monte edebilirsek ya sınırı karşılarız ya da bir eksik kalır. ozan kabak’ın kapısına da tam olarak bu sebeple gideriz.

    bakalım seçilecek başkan ve onun futbol aklının hamleleri ne olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın