• 4
    galatasaray icin uygulamaya gecmesi farz olan puan turudur. yonetime de acik cagri olsun, basarili yaptiklari pek bir sey yok malesef ama yas itibariyle yeniliklere daha aciklardir. galatasaray taraftariyla galatasaray kurumu arasinda resmi bir bag yok. galatasaray kurum olarak, ona his besleyen insanlarin net bir cetelesine sahip degil. onemli maclarda karaborsa, bilet bulma ve gercek emekci taraftarin kendisini kotu hissetmesinin onune gecebilecek bir sistem kurulabilir.

    ornegin mobil uygulama araciligiyla uyelik olusturulup, sadakat puanlarini yonetim belirler. galatasaray'in her alanda daha guclu olmasina da sebep olur. bunu futbolla kisitlamak hata olur. ornegin galatasaray'in amator branslarinda maca gidenler biletlerindeki bir karekodu mobil uygulamaya okutarak ya da daha basit bir yontemle biletin fotografini yukleyerek puan kazanabilir. galatasaray kotu giderken 10 bin kisinin geldigi maclara gelen taraftarla, galatasaray sampiyonluga giderken ki 40 bin kisinin bir olmamasi lazim. zaten artik maca gelenler kayit altinda, bir sekilde bu uygulama ile entegre edilirse, direkt o gelen 10 bin kisiye 10 puani ver. fenerbahce macina gelenlere 1 puan ver. amator maclara gidenlere 25 puan ver. bir sekilde bu matematigi oturtur kulup. az sayida biletin oldugu onemli zamanlarda bu sadakat puanina sahip olanlar avantaj yasar. diger insanlar da motive olup, bu sadakat puanlarini ciddiye alir.

    ayrica bu bilet devirlerini kisiye ozel kapatip, bilet devrini bi havuza atip, o havuzdan sadakat puani yuksek kisiler gise fiyatindan alabilir. bu sekilde karaborsanin da onune gecmis olursunuz. ayrica bilet devrini komple kapatmak da saglikli degil, insanlarin gercekten zaruri ihtiyaclari vs olabilir. fakat net olarak bir kisiye devirin onu kapatilirsa, bu sayede karaborsa da baya darbe almis olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın