• 29754
    23 ocak 2022 galatasaray trabzonspor maçıyla kalite eksiği olduğuna ikna olduğum takım. takım maçta elinden geleni yapmasına rağmen en ufak hatası golle sonuçlandı. bu da kalite farkından dolayı. bizim takımda şu an bakasetas'ın yaptığı vuruşu yapabilecek oyuncu yok. en kaliteli oyuncumuz kerem, onun bile şutunun gelişmesi lazım o şekilde topa vurabilmesi için. visca'nın vuruşu için de geçerli. viscanın yakaladığı pozisyona benzer pozisyonu ilk yarıda biz yakaladık, berat'tan topu çaldık, ama gole dönüştüremedik.

    bir zamanlar biz de beşiktaş'a karşı böyleydik, kalitemizle kazanıyorduk beşiktaş çok iyi de oynasa. beşiktaş bize karşı yırtınıyordu, güç bela gol atıyordu. biz bir duran top kullanıyorduk melo atıyordu, bir uzaktan şutla sneijder atıyordu. şimdi biz o duruma düştük.

    ilk 11'in her bölgesinde ihtiyaç var. bir kere gol tehdidi olan forvet lazım. halil ne kadar iyi oynarsa oynasın gol tehdidi yok. rakip stoperler baskı altında hissetmiyor. nasıl olsa topu alsa bile halil'in pozisyonu gole çevirme ihtimali çok düşük. orta sahada sırtı dönük top alıp kaptırmadan rakip kaleye dönebilecek adam yok. rakipler önde basıp takımı ortadan ikiye bölüyor o zaman. sol bek de eksik. kaleciye zaten girmiyorum. net transferler lazım 11'e.
App Store'dan indirin Google Play'den alın