• 8418
    (bkz: #3313084)

    bakın değerli arkadaşlar görünen köy kılavuz istemez. yukarıdaki entrymde de bahsettim, maalesef tam düşündüğüm gibi ilerliyor süreç.

    torrent avrupa şartlarında kötü hoca olmayabilir ama oynatmak istediği oyunun burada bir geçerliliği yok, kaldı ki bu oyunun hibrit versiyonunu fatih hoca çok zorladığı için bir sürü eleştiri aldı ve sonunda görevinden de oldu. bakın fatih hoca başaramadı diyorum, ülke futbolunun ilahı(mecazen) olan adam başaramadı. ülke ve ülkedeki futbol, hakemler hakkında hiçbir şey bilmeyen adamın başarması imkansız.

    kadro kalitesinin kötü olduğunu takviyeye ihtiyaç olduğunu hep konuşuyoruz, hatay'da kalecisiz ve forvetsiz oynadık sonuç ortada. ama biz suçu hep fatih hocada aradık, gerçi çoğumuz hala ondan arıyor ya neyse.

    yönetimin gün geçmiyor ki bir bombası patlamasın. kalecisizlikten kıvranırken musleran'nın da gönderileceği iddiaları düşüyor ortamlara, yahu bir kulüp daha ne kadar kötü yönetilebilir anlamıyorum. ihanet etseler ancak bu kadar olurdu zaten. yazıklar olsun diyorum ne diyeyim elimden gelen ancak buralara yazmak.

    hakem bizi resmen biçti, dün aleyhimize yapılanlar lehimize yapılsaydı o ucube hakemin futbol hayatı biterdi. biz izliyoruz, yönetim de izliyor.

    fatih hocamı çok severim, gidişine itiraz ettik bağırdık çağırdık ama artık geride kaldı. olan oldu tek bakış açımız aslolan galatasaraydır.

    maalesef üzülerek tekrar ediyorum, her şeyi bir kenara bırakın felakete gidiyoruz felakete.

    lütfen uyanın artık, herkes yüksek sesle bağırsın, bu yönetim ile olmaz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın