• 293
    ne yönetim ne de hoca. galatasaray taraftarıyla planlama yapılmaz. tek maçla futbolcu-hoca-başkan harcayan nefret dolu bir kitleye genç futbolcu sunarsan onu yer bitirir. bun rağmen gene çok çok iyi durumdayız. kerem'i çıkartabildik.

    3 yıllık planlama doğru bir söylem mi tartışılır. transferde genç futbolcuları tercih etmek son derece mantıklı birşeydi hele hele falcao olayından sonra. fatih terim'in aşırısı formsuz olması ve iyi futbol oynamayı çözememesi, kafasındaki sistemle galatasaray'ın gerçeklerinin uyuşmaması kendisi açısında bu planlamayı sekteye uğrattı.

    fatih terim'den sonra bu işe sahip çıkabilecek hoca tipini bulmak önemli şimdi. eğitici bir hoca olması gerekiyor. futbolculara tıpkı altyapı futbolcuları gibi davranacak onlara duracakları yeri gösterecek, taç atmayı öğretecek bir eğitmen hoca. fatih terim bunu yapamıyordu açık söylemek gerekirse. belki bu vakitten öğretmeyi kendine yediremiyordu ya da öğretiyordu da futbolcu bunu alamıyordu. duran top, taç atışı, korner hepsi sıkıntıydı. işte bize bunların hepsini öğretecek, futbolun temelini yerleştirecek bir hoca tipine ihtiyacımız var. böyle bir hoca getirirsek taraftar sabreder mi? kesinlikle etmez 2. yenilgiden sonra onu yer, bitirir. galatasaray'ın şansızlığı taraftarının nerfet dolu olması, sabırsız olması ve negatif enerji ile hareket etmesi. bu kitle ile 3 yıllık planlama çok ama çok zor. gönlüm bu projenin başarıya ulaşmasını istiyor ama gerçekler bana tam tersini söylüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın