• 4
    hiç sürpriz olmayan maç. ben bu sözlükte şu an hatırlamadığım bir başlığa bu gruptan ikinci çıkacak takım aporting olabilir çünkü ruben amorim çok değişik bir teknik adam demiştim.

    27 ağustos'ta ekşi'de ruben amorim başlığına yazmışım;

    --- alıntı ---

    elbette psg, city gibi takımlar düşünüldüğünde sporting, ajax gibi takımlar çok daha tercih edilebilir bir rakip beşiktaş için ama emin olun bu sporting o eski bildiğimiz sporting değil ve bunun en önemli nedeni bu adam. kendisi için bonservis bedeli ödenmiş bir teknik direktör bildiğim kadarıyla ki bu yazıda da bahsedilmiş bundan. http://plasedergi.com/...orim-ve-sporting-cb/

    çok güçlü bir oyun oynatıyor adam ve bu sporting geçen sene porto'nun falan önünde şampiyon oldu. bizim türk basınında adettir zaten hemen kolay grup, kesin çıktık muhabbeti yapmak. şampiyonlar ligi'nde bence kolay grup, kolay takım yoktur. görece kolay olanları vardır ama kendi içinde değerlendirildiğinde her maç, her takım zordur. şimdiden yazayım bu başlığa da belki değerlenir grup aşamasının sonunda bu entry ve linkini verdiğim yazı.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın