• 28
    arkadaşları tarafından aklanmış twitter bişeysi. açıkçası benim umurumda değil bunları ve türevlerini yıllarca görmüş biri olarak genel kurulun gereğinden fazla abartılan bir yer olduğunu hep demişimdir.

    bi şey diyorum çünkü ne olduğunu bilmiyorum ama baya harika bir insan olmalı. eminim yokluğu çok şey kaybettirdi kulübe. çünkü genel kurullarda yapılan goygoydan eksik kalıyordu ve bu kankilerini üzüyordu anladığım kadarıyla. zira teşbihte hata olmaz kendisini savunmak için kürsüye çıkan şahıs iç anadolu pavyonlarına ilk defa çıkan istanbuldan yeni gelmiş sanatçı tadında alkışlandı (o alkış şeklini bilirim) sonra kendisi kikirdeyerek "bu arkaaaş küfür etti ama özne kullanmadı hıımınnaa" tadında ukala bir savunma yaptı yine gülüşmeler kahkahalar falan (o sıra kesin meyve tabağı geldi) o ara eller kalktı ve bu harika üyemiz yeniden genel kurulun o eşsiz ortamına geri döndü.

    bizim lisede ki ortam aynen böyleydi valla helal olsun on numara ortam. ya boşverin genel kurul adabını falan. fenerbahçe kongreleri seviyesine doğru bu tipler taşıyacak bizi az kaldı.

    siz kapıdan ben üye olmak için geldim robert kolej mezunuyum üzerine mit'de master'ım var falan var deyin sizden iki tane referans isteyecekler ve minimum beş sene bekleyeceksin ama onun yerine bu eleman gibi arkadaşların olsun 1 yılda başkan kontenjanından falan üyesin ardına küfür müfür et bişe olmaz nasılsa yine aklarlar. niye ? çünkü kendi gibi arkadaşları var.

    sonra çıkıp bu adamlar bize tüzük diyor etik falan anlatıyor ben ona yanıyorum.
    minnoşlar ya çok tatlılar gerçekten.
    bir de arka sıralarda bira falan yuvarladılarsa varya çok özenirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın