resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 2380
    kulüpsüz kalmış eski futbolcumuz. transfermarkt'a göre 3.5 aydır kulüpsüz. bu adama 8 milyon euro bonservis bedeli verdik. doğru düzgün para da kazanamadık. maicon kulübün neden bu halde olduğunun göstergelerinden sadece biri. gerçekten kötü yönetiliyoruz. ara ara kulübü tek bir adamın 20 sene yönettiğini düşünüyorum bir de. kötünün iyisi bu yine.

    dursun özbek 40 milyon euro gibi büyük paraları feghouli, maicon, belhanda gibi isimlere harcayarak saçma sapan bir iş yaptı. daha 7.5 milyon euro da ndiaye'ye verdik. neyse ki ingiliz kulübüne(stoke city) tam zamanında postaladık da üstüne kar ettik. fazladan 1 sene kalsaydı ondan da zarar edecektik büyük ihtimal. aklım almıyor, bu kadar saçma sapan transferleri nasıl yapabiliyoruz. bu adamlar genç değil, potansiyelleri yok. öyle yıldız isimler de değiller(feghouli öyleydi belki biraz). nasıl bu kadar para döküyoruz?

    2021-2022 transfer politikamızı bu kapsamda oldukça beğendimi belirtmek istiyorum. para doğru oyunculara harcanıyor. üstte saydığım isimlerden çok zarar ettik. mevcut oyuncularımızdan zarar edeceğimizi sanmıyorum. aldığımız katkı da cabası. umarım bir daha böyle tuzaklara düşülmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın