resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32484
    puan kayıpları yaşayarak babel inadından vazgeçmiş teknik direktör. şimdi sırada aynı şeyi sofiane feghouli için yaşamak var. 68 yaşındaki bir adamın huysuz inatçı dede gibi takılmasını ben anlamıyorum. neyse ki 26 eylül 2021 galatasaray göztepe maçında çok geçmeden feghouli inadından vazgeçti ve maç döndü.

    iyi mi oynadık? hayır. göztepe bu sezon gerçekten kötü. ben bu maçta baskın bir futbol ve farklı skor bekliyordum. aksine, ilk yarıda anadolu takımından hallice bir futbol vardı. ikinci yarıda da hatalardan gelen gollerle öne geçtik. maalesef fatih hocam. başka ne bahanen kaldı? geçen hafta sen diyordun bu forma adaleti odaklı sözleri. "bazı oyuncuları şimdi anladım" diyordun. kimi anladın allah aşkına? kim çıktı kadrodan bu maçta? atalay babacan. vay atalay sen ne yaptın ya?

    taraftara ve tribüne bahane buluyordun. ben ki senelerin ultraslan haterıyım. adamlar ıslıkları bastırdı, tüm maç tezahürat yaptı, maç başında da hem küs oldukları seni, hem de takımı çağırdı.

    hatta dipnot olarak ekleyeyim, bu adamların özellikle bu maç nezdinde ekstra trip yapmaya hakkı var. rahmetlinin vefatından beri her sene o haftaya denk gelen maçlarda golden sonra alpaslan dikmen anonsu yapılırdı. bu maç yapılmadı. yine de desteğe devam ettiler.

    neyse, taraftar olayı da böyle çözüldü. ne kaldı hocam başka? ne zaman başlarız futbol oynamaya?
App Store'dan indirin Google Play'den alın