• 75
    bahanesiz çıkıp eze eze oynayıp kazanmamız gereken maç. boey yoksa rakipte de gervinho ve djaniny yok. kulubün başkan ve yönetim kurulu transfer konusunda üzerini düşeni yaptı, şimdi de kulubün en büyük değerlerinden olan hocası kendisine neden imparator denildiğini çıkıp gösterecek, göstermeli.
    maçın başında ki oyun anlayışımız maçın kaderini etkileyecek. rakibe şok presler yapmayıp hızlı oynayamazsak, sinip geride karşılamayı planlarsak maç boyu sindirirler bu kadar basit. pres ve iştahın adaptasyonla da alakası yok. kaldı ki trabzon da yeni kurulmuş bir takım ve yeni oyuncuları ilk maçları dahil asla adapte süreci ihtiyacını hissettirmedi. paşa ya 2-0 dan puan verirsen ve ben şampiyon olmak istiyorum diyorsan bu maçı çıkıp kazanacaksın. paşa yı da kayıpsız geçseydin akyazı deplasmanında kimse 1 puana hayır demezdi, o ayrı.
    şampiyonluk yolunda en önemli virajlardan birisi olan maçtır, dönüşünde lazio ile oynayacağımız maçtan sonra takımın psikolojik olarak yıkılmaması için bu maçta farklı skorla alınmış bir galibiyetin getireceği morale çok ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın