resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2910
    sadece marcao üzerinden oyun kurabilen bir galatasarayda ayağı iyi değil diye eleştirilen canavar gibi stoper.

    arkadaşlar rakipler aptal değil, herkes analizimizi yapıp geliyor ve becerebilen marcaoya pres yaparak oyunu luyindamanın kurmasını istiyor.

    kimse de demiyor aga o zaman neden orta saha gelip topu luyindamadan alıp oyunu kurmuyor da herkes yapıştırıyor luyindamaya, bu adamı oyun kursun diye mi aldık yoksa havadan süpürsün, marcaonun cüsse problemini çözsün diye mi aldık.

    istatistik tutmuyorum ama luyindama maçta varken ve yokken yediğimiz kafa golü istatistiğini yada rakibin topa ne kadar dokunabildiğini bulabilirsek bence neden önemli olduğunu anlarız.

    hatta başka şekilde anlatmaya çalışayım, bizim kullandığımız kornerlerin, duran topların ne kadar kötü olduğu artık gün gibi ortada, buna rağmen o toplara vurabilen ender adamlardan biri luyindama.

    bence taylanlı, berkanlı, van anholdlu ve hatta gedsonlu dinamik ve oyun kurmakta meziyetli bir galatasarayda pas vermedeki zafiyeti ortadan kalkacaktır, çünkü oyun kurmak zorunda olmayacaktır, normali de budur.

    ilerde ise cicaldaulu ve belki morutanlı galatasarayda, mustafa muhammed ile birlikte duran toptan kafa golleri bulmaya başlayacaktır, hatta müthiş tehlikeli bir ikiliye dönüşebilirler.

    sözün özünde ise marcaolu ve van anholdlu bir galatasarayda, muslera'nın da yan toplardaki zafiyeti düşünülünce takımımıza bu şekilde cüsseli ve kafa toplarında etkili bir stoper şart, onun da aynı zamanda ayağı iyi olanı zaten 15 milyondan başlar.

    bence şu anki kadroda kendisinden vazgeçme lüksümüz bulunmuyor, keşke ederinin altında göndermek yerine biraz kazanmaya çalışsak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın