resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1497
    galatasaray ve sivasspor arasındaki performanslarının farklı olması kadar doğal bir şey olmayan oyuncu. çünkü sivasspor ve galatasaray aynı futbolu oynamıyor ve oynayamaz. futbolun kanununa aykırı bir durum.

    rıza çalımbay'ın sivasspor'u, iyi mücadele eden, savunmayı iyi kapatan ve iyi geçiş yapan bir takım. geçiş yaparken de hücum oyuncuları daha fazla alan ve zaman bulurlar. bu zamanda da yeteneklerini sergilemek daha kolay olur. atıyorum, sivasspor hücum ederken, hücum oyuncusunun şut çekmek için 5 saniyesi varsa bu kapalı savunmalara karşı oynayan takımlarda 1 ya da 2 saniyedir. yani hızlı düşünüp, hızlı hareket etmelisiniz. zaten bu hızlı düşünme ve oynama becerisi şuan büyük takımların oyuncularını ayıran unsur. yani hızdan kasıt sadece oyuncuların hızlı koşması, dinamik olması değil, topu ayağından hızlı çıkartıp, hızlı düşünmesi. ayrıca geçiş hücumu yapan takımlar genelde rakibi de eksik yakaladığı için yine şut imkanı daha fazla olur. yani kısacası bir oyuncunun sivasspor'daki yaptığı bazı işleri galatasaray'da yapamıyor diye, o teknik ekibin yanlışı ya da hatası değildir.

    ha derseniz, biz niye futbolu bilmiyoruz da geçiş hücumu oynamıyoruz. ki zaten çoğu taraftarımız böyle düşünüyor. galatasaray futbol takımı sivasspor gibi, antalyaspor gibi sadece geçiş oyunu oynayamaz. oynarsa ne mi olur? 2020-2021 sezonunun 2. yarısında oynanan antalyaspor- başakşehir maçı gibi maçlar olur. maçta orta sahadan 1 tane şut çekilir. iki takımda birbirine topu bırakır. yani insanlar galatasaray topu bırakınca rakiplerinin 8 kişiyle falan üstüne geleceğini düşünüyor herhalde. çok garip bir durum. :)

    2019-2020 sezonunda sivasspor ile ligde 8 gol 5 asistlik bir performans sergilemiştir. bu 8 golün 1 'i penaltı, 1' i de kendi penaltısı dönüşü tamamlamadır.

    2020-2021 sezonunda galatasaray ile 4 gol 4 asist yapmıştır. yani akan oyunda fark 2 gol.

    ayrıca emre kılınç eğer iyi bir futbolcu olmak istiyorsa, ki daha da gelişeceğini inanıyorum, bu kanat olarak değil, orta sahanın iç kısmı olarak olacak. eksikleri belli, yapması gereken şeyler belli. yok zaten bunları öğrenemezse, kendisi yine bir geçiş takımının hücum oyuncusu olabilir. daha fazlası olamaz.

    2020-2021 sezonundaki performansı 2019-2020 sezonundaki performansından kötü olmayan oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın