• 705
    “ horoza sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan çıkar diye. horoz “ben koyar geçerim gerisine karışmam demiş”

    şimdi bazı arkadaşlarımız hatta basın mensupları aldığımız bu galibiyete açık açık üzülmüşler. cidden şaşırıyorum bu hallerine. neymiş, fenerbahçe şampiyon olacakmış. ya arkadaş, biz olamıyorsak bize ne kimin şampiyon olduğundan? üstelik şampiyonluk/yıldız yarışı da yok. yani üzülüp tasalanacak hiçbir problem yok. hatta fenerin şampiyonluğu bize gelecek sezon işleri daha sıkı tutmamıza yarar. zaten geriye dönüp baktığımızda galatasarayın şampiyonlukları hep fenerin şampiyonluklarından sonra gelmiştir. yani pek de olumsuz bakmıyorum olaya. fenerbahçeyle aramızdaki fark diye nutuk atıyoruz ama antu kafasında düşünenler az da değil. çok yanlış düşünce bu. bu maçta beşiktaşa yol verseydik asla affetmezdim takımımı. üstelik şampiyonluk veya ikincilik şansımız da var. ben anlayamıyorum gerçekten bazı taraftar reflekslerini..

    hatırlayanlar olacaktır, 2003 2004 sezonunda hagi döneminde trabzonsporu 4-2 yendik. hem de deplasmanda ve hiçbir iddiası yokken o sezonun flaş takımı olan trabzonu yendik. o sene fenerbahçe şampiyon oldu. belki biz trabzonsporu yenmeseydik, fenerbahçe denizli travmasına benzer bir travmayı son hafta yaşayabilirdi. yanlış hatırlamıyorsam o sezon son hafta fenerbahçe mağlup oldu ama umrumda bile değil bu. biz galatasarayız. rakip kim olursa olsun çıkıp oynayacaksın. rakibin gücü yetiyorsa seni yenecek, yetmiyorsa da alıp başını gidecek ): yani gerek yok böyle şeylere. büyük takım olmak budur. böyle şeylere takılmaz. gerektiğinde de imparatorun dediği gibi tebrik eder geçer. şu muhabbeti yapmayalım artık ne olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın