aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6289
    fatih hoca'yı biz de eleştiriyoruz hatta bazen dozunu bile kaçırabiliyoruz ancak sevgimi saygımızı gözeterek yapıyoruz. siz kim oluyorsunuz da kanaat önderi gibi çıkıp yok fatih hoca bırakmalı diyebiliyorsunuz? kimsiniz siz yani? hoşt ulan derler!

    içindeki kendini bilen, takıma destek olmak için tertemiz duygularla bunların bünyesinde olanları (genelde ua üni tarafı tabii) tenzih ederek söylüyorum madde çekmekten kafaları bir milyon ne yaptığını bilmeden dolaşan zibidi tayfasından başka bir şey değiller. biatçı kültürün iliklerine kadar işlendiği bok çukuru resmen. appiiii, reyiiiiiz, eya eyaaa eyaaaa diye diye beyinleri sulanmış bir grup.

    kendi taraftarına bile sırf istediklerine karşı geldi diye tekken 10 kişi çullanacak kadar haysiyetsiz kişilerden oluşur ayrıca bu densizler. kim daha fazla sucuk verse o yöne yol alacak kişilerden ne bekliyorsak zaten. ergin hoca zamanında bunların ne bok olduğunu görüp az bile söylemişti.

    bunlar galatasaray'ın taraftarı değil, paranın taraftarıdır. aziz yıldırım'a tek hak verdiğim nokta zamanında 'paralı köpekler' lafını kullanmasıydı. dalgasını çok geçtik ancak bizde de durum pek farklı değil.

    azalarak değil hemen şimdi yok olmaları ümidiyle.

    edit: ha bir de unutmuşum, maçlar seyircili oynanırken tam takımın ateşlenmeye ihtiyacı olduğunda veya 1-0 yenik durumdayken daha dakika 70'leri gösterirken arabeske bağlayıp takımı uyutan ninniler söylediklerini belirtmeyi unutmuşum. o an bunu yapanların kafalarına tek tek kürekle zonk diye geçiresim geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın