resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2456
    liverpool forumlarını ikiye bölmüş aslan parçası. kimisi tahammülsüz ve neredeyse hiç memnun değil, kimisiyse takımın zaten zor bir dönemden geçtiği ve kendisine daha da zaman tanınmasının yanında yaptığı iyi şeyler olduğundan bahsediyor. biz de bir iki kelam edersek liverpool kariyerine iyi başlamadığı ayan beyan ortada. sanırım liverpool taraftarları kendisi gelince takımdaki bütün sorunların sihirli bir değnekle dokunurcasına çözüleceğini sandılar ama baltayı taşa vurmuşlar.
    benim de liverpool kariyerinde dikkat ettiğim kadarıyla gözlemlediğim ciddi sayılabilecek sorunlar var, nedir bunlar? kademeleri sıkıntılı, hızda sorun yaşayıp arkasına adam kaçırabiliyor ve zaman zaman pozisyon almalarında da sıkıntı olduğu için ofsaytı bozabiliyor.
    umarım kendisini en kısa sürede toparlar yoksa bu seviyelere gelmesi için böyle fırsat yakalaması ve kalıcı olması bahsettiğim özelliklerinin üzerine düşmezse zor gözüküyor. en kısa sürede toparlayıp bu seviyelerde başarılı bir kariyeri olması dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın