resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 4151
    galatasaray taraftarını üzerinden analiz ettiğim sağ bek oyuncumuz. fikirlerimi en genel haliyle şöyle özetleyebilirim;
    biz çok çabuk gaza gelen ve çelişen bir taraftarız. şöyle ki;
    her seferinde galatassaray seviyesi diyoruz, ileriye gitmemiz gerek diyoruz ve potanisyele yatırım yapmalıyız diyoruz. fakat linnes ile sözleşme imzalansın yedek kalınca sorun etmiyor diyoruz.

    değerli renktaşlarım, şimdi bakın bu adam aşağı yukarı 5 senedir formamızı giyiyor ve 5 senedir bu adam ilk 11'e giremedi. demek ki norveç'li kahramanımız ya sanılan gibi çalışkan değil (ki bu durumda gönderilmesi gerekir.), ya da yetenekleri yetersiz (ki bu durumda da gönderilmesi gerekir.).

    yedek kalınca ses çıkartmıyormuş, değerli renktaşım benim milli takımda önümde olan adam yıllık 800.000 avro alırken (olimpiyakos maaşı) ben de yıllık 1.5m avro alırsam ben de ses çıkartmadan otururum. hatta ve hatta milli takımda önümde olan adam isterse 3m alsın ben yine 800.000 avro karşılığında kulübede sessizce otururum. bu iyi bir meziyet değil. linnes yedek olarak kaldıkça hiçbir zaman ilk 11 için tehdit oluşturan bir isim değil ve takımda ilk 11 olan oyuncuya yansıyor.

    oyun içine bakarsak kendini her daim diri tutuyormuş. değerli renktaşım sen temizlik personeli temizlik yaptı diye tebrik ediyor musun acaba? bu adam futbolcu. bu adamın işi bu. ayrıca hazır tutuyor da gidip geliyor ama 1 tane bile isabetli orta açamıyor. demek ki kendisi orta açma konusunda da ekstra antrenman yapmıyor. sadece temel idmanları yapıp fiziksel olarak hazır duruyor. oyun içinde olmasa da olur bir isim bana göre.

    kısacası kendisi bu takımdan ilk gönderilmesi gereken oyuncuların başında gelmektedir. eğer gerçekten bir galatasaray seviyesi varsa ve bu seviye yazılanlar kadarsa kendisi bizim seviyemizde değildir. benim şahsi görüşüm ise kendisi, kendi yerel liginde şampiyonluğa oynayacak bir takım beki değildir. potansiyeli vardı fakat artık o da yok. yaşı oldu 30 geçti o tren.
App Store'dan indirin Google Play'den alın