• 26412
    galatasaray futbol takımı açısından ilginç bir durumdan bahsedeceğim.

    öncelikle büyüye inanır mısınız inanmaz mısınız sizin taktirinize kalmış. inanmayanlara da saygı duyuyorum ama benim bu konudaki inancım şu. büyü vardır ama çok nadir insanların yapabileceği bir şeydir. büyücüyüm diye ortalıkta gezenlerin %99’u sahtekardır.

    büyülerin iki özelliği vardır: birincisi gerçekten de adeta zaman ve mekanı bükerek amaca kısa sireli de olsa ulaşılabilir. ikincisi ise evren’in kendini dizeltme ve yenileme gücü muhteşem olduğundan evren sonunda kendisini bükenleri perişan eder. yani her büyücünün ve büyü yaptıranın sonu hüsran olur.

    şimdi gelelim büyünün galatasaray ile ilgisine;

    2019/2020 sezonunun pandemi sonrası oynadığımız rize maçında;

    -muslera’nın ayağı kırıldı.
    -andone’nin çarpraz bağı koptu.
    -adem büyük kırmızı kart gördü.

    bununla da kalınmadı, daha öncesinde;

    -emre akbaba’nın iki kez ayağı kırıldı,
    -luyindama biri çarpraz bağ olmak üzere iki kez önemli sakatlık yaşadı.
    -falcao sakatlık üzerine sakatlık yaşadı
    -en sonunda da şeytanın bile aklına gelmeyecek şekilde omar yaralandı.

    saracci, feg ve diğerlerinin yaşadığı adale sakatlıklarını saymıyorum çünkü onları normal sayıyorum ki her takımda bu tür sakatlıklar oluyor. ancak şu yukarıda saydığım şekilde sakatlık yaşayan dünya’da başka bir takım var mıdır bilmiyorum.

    bunları düşününce aklıma şu geliyor; acaba bunlar normal mi yoksa bir takım hainler büyü mü yaptı/yapıyor. daha sonra da hadi be kardeşim geç bunları diye kendimi susturuyorum. yani anlayacağınız bir ikilem içindeyim.

    bu kadar talihsizlik, bu kadar sakatlık normal mi sorusuna cevabım kesinlikle hayır. e o zaman bu anormallik nereden kaynaklanıyor diye soruyorum cevap bulamıyorum.

    yani diyeceğim şu ki; bu ali koç geldikten sonra olmayacak şeyler oluyor.

    bilemiyorum altan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın