• 1
    saat 17:30'da başlayacak ve tivibuspor 2'den canlı yayınlanacak basketbol süper ligi 18. hafta mücadelesi. darüşşafaka oynadığı 16 maçtan 8 galibiyet çıkarırken, büyükçekmece oynadığı 17 maçın 7'sinde sahadan galibiyet ile ayrıldı. sezonun ilk yarısında oynanan maçta çekmece daçka'yı 88-85 yenmişti.

    maçı bırakmayan kimliği ile çekmece inişli çıkışlı bir grafik çiziyor. son 3 maçında bursaspor, petkim ve tofaş'a karşı kaybettiler. daçka ise doğuş özdemiroğlu önderliğinde son haftalarda iyi bir mücadele sergiliyor. son iki maçında önce telekom sonra da bahçeşehir'i yenmeyi başardılar. oyun kurucu mevkisinde oynayan josh magette her maç takıma daha fazla uyum sağlıyor. pota altında da grant jerrett yükselen bir form grafiğine sahip.

    çekişmeli ve güzel bir mücadele olacağını düşünüyorum. maçın kilit eşleşmesi matt farrell ve doğuş özdemiroğlu arasında olacaktır. çekmece yenilgi serisine son verme adına iyi bir mücadele ortaya koyacaktır. mücadele maçın son anına kadar devam etse de maçı daçka kazanır düşüncesindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın