• 4426
    hangi gerekçeyle fatih hocanın görevine son vermeyi akıllarına getiriyorlar çok merak ediyorum. ''kimsenin yanında da değilim arkasında da değilm'' ve ''derin bir yalnızlık hissediyorum'' sözleri mi olacakmış sebep? fatih terim haksız mı bu söylediklerinde? siz değil misiniz transfer sözü verip tutmayan, hocayı aylarca oyalayan. siz değil misiniz hoca her türlü saldırılarla cezalarla uğraşırken güçlü bir şekilde yanında duramayan? siz değil misiniz hocanın arkasından konuşan? transfer listeleri sızmasın diye uğraşmasına rağmen her seferinde sızdıran, hocaya karşı medyada haber pompalattıran? şimdi hocanın ettiği iki laf mı gücünüze gidiyor?

    her haltı yiyecekler hoca iki tane sitem edince, politik laf söyleyince suçlu olacak? bir de objektiflik ayağına ''hocanın da hataları var'' ''fatih terim her yönetimle kavga ediyor'' gibi şeyler yazanlar var. sanki fatih terim bu lafları durduk yere söyledi. 3 senedir bir sürü şey oldu da adam ağzını açtı. her haltı yapacaksın ama hoca ağzını ilk açtığında hemen suçlu olacak.

    zaten seçim olacak. pandemi yüzünden olamıyor. ihtimal yok ama seçimi kazanırsın da hocayla devam etmek istemezsin böyle bir hakkın oluşur bir şey diyemem. olağanüstü hal yüzünden görev süresi uzamış bir yönetimsin yaptığının ne meşruluğu olacak ki? bu kadar galatasaray'ı düşünüyorsanız önce kulübün diğer işleriyle, diğer şubeleriyle doğru düzgün ilgilenin. her işi tam takır yaptılar da fatih terim'in laflarına takılıyorlar tee allam
App Store'dan indirin Google Play'den alın