resim
Zeki Önder Özen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 515
    hakemlerle ilgili yaptığı yorumlar doğru ama eksik olan yayıncı kuruluş yorumcusu. kendisi doğru bir bakış açısıyla yaklaşmış. ligimizin bundesliga olabilmesi için bizim de almanya gibi olmamız gerekir, en azından bazı konularda. ben bu görüşe kesinlikle katılıyorum.

    fakat bu kadar üstü kapalı konuşması işin eksik kalan kısmı olmuş. bizim hakemlerimiz yeteneksiz değil. ucl finali yöneteni bile var arasında. bizim çok önemli bir algıya kapılma sorunumuz var. öncelikle bu sorunun neden kaynaklandığını söylemesi gerekir. yorumcular mı bu sorunun sebebi yoksa üstü kapalı başla şeyler mi ? öncelikle bunu açıkça dillendirmesi gerekiyor artık birinin.

    var’a rağmen hatalar oluyor her yerde. ama bizdeki gibi siyah-beyaz kadar alakasız durumlar neredeyse hiç yaşanmıyor. bu kadar abartı hatalar kalite eksikliğinden değil ya salaklıktan kaynaklanır ya da art niyetten.

    ayrıca hani diyor ya “ben kendimi de katıyorum bu eksikliğin içine” diye. ligimizde sürekli olarak ağlayan bazı isimler var herkesin malumu. eğer samimiyse o isimler ilk ağladığı anda “hoca, sen ne kadar hocasın da hakemi beğenmiyorsun” demelidir. bu işler böyle böyle çözülecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın