• 207
    23 kasım 2020 galatasaray kayserispor maçını izlerken aklıma geldi alanyaspor. her sene hocası değişiyor, her sene kadrodaki en kritik adamlar gidiyor, holding sahibi patronları yok. her deplasmana 2-3 bin kişi giden ateşli taraftarları yok ama adamlar çıktıklarından beri her sene zirveyi zorluyor. kadrosundan bedava verseler bir tane oyuncu alırmıyız, emin değilim. peki nasıl oluyor da bunu başarıyorlar. bizim dünya yıldızı falcaoyla, ligin gelmiş geçmiş en golcü yabancısı diagneyle, la ligada döktüren feghouli ile yapamadıklarımızı adamlar pektemek'le salih uçan'la nasıl yapıyor?
    (fatih hocam hakemin kaç dk. uzatma vermesinden çok, bunlara biraz kafa yor bence)
    bir diğer detayda sattıkları/gönderdikleri adamlar gittikleri takımda pek tutunamıyor; wagner love, akbaba, nsakala, wellinton.... alanyada imrenerek izliyorsun, başka takıma gidince "bu topçu, o topçu mu" diyorsun
    demem o ki, tamam ffp var, her istediğimiz transferi yapamıyoruz, kabul ama şu alanyanın bulduğu adamların 1-2 gömlek üstünü biz niye bulamıyoruz, onların kurduğu gibi bir sistem niye kuramıyoruz. hoca değişiyor, oyuncu değişiyor alanya değişmiyor. arkasında sağlam bir sermaye ve taraftar olsa sonunu çok rahat getirir bence. ilk yarı iyi puan toplayınca, birkaçda sakatlık olunca ikinci yarı dağılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın