• 1814
    –dır'lı, –dir'li didaktik cümlelerin sahibi, frankofon "monsieur" imiz bay ben bilirim yine mangalda kül bırakmamış. kendisinin monşer kategorisine nasıl yükseldiği hepimizin malumu. yalçın ayhan gibi söze "milli takım çok iyi bir rejenerasyon yakaladı" diyerek başlayan modellerin yorumculuğa yeltendiği futbol aleminde o monşerlik ona abdurrahman çelebi kontenjanından gayet sağlam bir hayat yaşattı ve yaşatmaya devam ediyor. ayrıca bir fenerbahçeli olarak galatasaray lisesi'ni tercih etmesinin anlaşılmayacak bir tarafı yok. zira, sokaktan 500 tane azılı fenerbahçe taraftarı çevir hepsi çocuğunun galatasaray lisesi'nde eğitim görmesi için o demir kapının önünde yatar.

    galatasaray'da kişiler kurumların önüne geçti buyurmuş beyimiz. yapma ya, günaydın. sabaha kadar eleştirelim ama bir teknik direktör 10 senede 8 şampiyonluk getiriyorsa o kişinin mevcudiyeti bizatihi kulübün bayrağı haline gelir. zaten kurum dediğin şeyi var eden bizzat kişilerin performansıdır. bazıları bunu çok üst seviyede yapar, örnek: alex ferguson'un united'ı, lucescu'nun shakhtar'ı, lobanovski'nin dinamo kiev'i, bill gates'in microsoft'u ya da steve jobs'un apple'ı.

    bir de kalkıp fenerbahçe'nin bir numaralı ismi kim diye sorup, ali koç mu, bence değil diyorsun. iki senedir her sene 20 oyuncu getirip 20 oyuncu gönderen, kulübe cebinden 10 milyonlarca euro hibe eden, fenerbahçe formasının dört yanını ailesine ait şirketlerin logolarıyla donatan kimse bir numara odur
App Store'dan indirin Google Play'den alın